Kryssning

Ja vilken helg vi flickor hade, När Emma kliver på bussen kvar de andra redan igång, sen var de in i dimman som gällde. Men vad sker i Svenstavik? Är de inte SAMMa damer som kliver på som sist.. men då kände man ju sällksapet sen innan. Väl nere i Sveg sker nästa stora händelse, Takidas buss är ju där! Sandra & Elinor måste ju ditt å titta på dom! Så in på macken vi tre lagom  runda under fötterna å lagom diskreta! Sen så blir de inte bättre när Elinor utanför frågar vilka låtar dom gjort, å sandra börjar sjunga... haha! Hoppas inte bandet hörde detta.. spec me tankte på att klockan var halv tio på morgonen...

Resten av resan ner flyter på, ett snabbt stopp i ljusdal för å fylla på föråden så man klarar de sista milen ner!
Väl inne på  båten blir de middah nästan direkt... maten var grym som vanligt! Men efter maten var jag å harriett så trött så vi skulle vila en stund.. haha jälvar.. vi sov till elva vilket innebar att vi missa tax freen första kvällen.. tur barerna var öppna till fyra;) Blev en del goda drinkar;) Träffade ju även ett gäng från skövde.. men trevliga var dom men en "aningen" för gamla!  Sen vid halv fem var de läggdags för damerna från Östersund.

Upp vid åtta för å äta frukost, efter sen var de sömn igen till elva. å då var de ÄNTLIGEN dax för tax freen, blev en hel det gott inhandlat;) Sen var de karekoke som gällde på båten, dock sjöng ingen av oss någe;) När vi packade ihop å skulle ge oss hem kom de ett annat gäng killar å var sociala, några tomtar från Irland.. haha men sen började resan med bussen hem igen. Blev en rätt seg resa hem tur man hade sällskap av flickorna å lite sprit! Men kul har vi haft de!

Bästa kommentaren var från Elinor "Undra om de e djupt här, min tå är bort domnad".. haha
Lite bilder e på sin plats:

Sandra på TunnebroHerriett på vägen nerTunnebro;)Så kul hade jag de på vägen ner!Flickorna vilar inför kvällen!Väntar på Båten!


Emma i mumin dräkten!Vatten;)Söndag ute i solen!Sandra näraHarriett på däck!drinkar!Elinor & Sandra på väg hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0