Ledig vecka

Emma har en ledig vecka, skönt att inte ha något att göra kan tänkas.. men endå så lyckas emma fylla dagarna med olika aktiviteter. Har tränat två gånger, igår kväll var jag ut till Gärdsta å träffade Charlott. Innan dess körde ja lilla jenny land å rike runt! Idag gar emma vart på staden me ida å alexa. Hann me kina mat och en blåbärs smoothie innan dagen var slut. På kvällen var jag i hackås å åt middag hos vallan, de var trevligt å gott;)

Imåra blir de nog staden på kvällen hos jenny me Tommie å Elionora. tror även slinkan lina kommer;)Kan nog bli en trevligt å lugn kväll;)



Sen på lördag bär de av! Cinderella med brudarna! Å Emma har köpt en vit klänning;)

And the stars will show
Where the waters flow
Where the gardens grow
That's where I'll meet you.

Emmas Party

Igår hade emma sitt kalas hos ida, riktigt trevligt måste ja säga.. men låter nog bilderna tala för sig själva!

Satt ute ibörjan av kvällen;)Adam var fin i solenIda å SaraJenny & SaraBjörn & HannaValborg & Gustav  Jag & Tommie;)Tårtan jag fick av Ida & AdamIda tvingar på mej Tårtan...Jag äter tårtan... tillslut...Björn & RasmusLilla LinaDes DoctorsHela Gänget;)Å så var Emma å Valborg igång.. igen...vi övar;)HannaIda Pekar med Hela Handen..Rasmus & SaraJenny Flaxar..(Hon kommer Döda mej nu)Jag ida å Adam ute på ballkongen!Titta Emma kan passa barn.. dock är detta inte sen festen;)Hon är rätt söt alexa;)

Men Tack alla för en trevlig kväll.! Å för presenterna! Tur man har vänner som er!


21;)

Nu e emma 21, fyllde igår! Var en mycket trevlig dag! Tack alla ni som gratta mej! Tror nästan alla komihåg de;)

Dagen började med att jag sjöng grattis till mej själv. så rebecca vaknade:) sen kom valborg me frukost å tårta! maria kom ner å ät med oss.. mycket trevligt! Tack så mycket flickor, tur man har vänner!

Sen tvingade emma, manipulativ som man är jenny på gymmet. Körde hårt me magen. bra där!
Efter de hårda passet blev de stackris resten av kvälen, tommie me fru kom å emma bakade hallon paj!

Idag har jag bara tagit de lugnt, vart me ida på kvällen å handlat lite inför lördagen, nu är de bara alkoholen som fattas...hoppas de blir kul. trots att jenny tror de kommer bli trångt.. men så är nog fallet åxå!

Fick iaf en jätte fin camera av familjen, tänkte lägga ut lite bilder, men den e kvar hos ida nu. Ja vi får ta de efter helgen!
i måra blir de stackris igen me familjen å sen på lördag då jäklar!

i måra blir de redovisning.. spännande å se hur de går.. ja fast först e de latte.. är snart å illa att anledningen till att jag går å lägger mej på kvällarna är att jag får en latte när jag vaknar?

Ne nu ska ja sova!

Ja ja.. lika bra att börja från ruta ett igen.. minnen finns alltid kvar!


Oj

Emma har haft fullt upp har inte hunnit blogga på länge såg ja nyss.. sorry! Men här kommer ett inlägg! Påsken är slut nu, emma jobbade mest men de var trevligt!

Har hunnit me lite annat kul åxå, i lördags var de ju dans som gällde.. ja hann me lite annat innan först.. middag hemma här me rebecca, sen satt vi hon sandra med elinor en stund innan vi drog till doktorerna en snabbis innan de blev dans resten av kvällen dansade vi! Oj vad vi dansade var en mycket trevlig kväll;)

Söndagen var desto segare... men rätt okey endå! Funkar ju att mysa i soffan ibland med.

Emma har inte så mycket skola nu. en redovisning på fredag sen e ja ledig en vecka! Men flcikor vad händer den andra maj? KRYSSNING!! så kul;)

Å i måra fyller jag år, banne er om ni missar de;)

Ne nu ska ja å rebecca till ida! skriver snart!

hej hej;)

"För bra för att vara sant?"

Sebban Lebban;)

Fick lite akut lägntan efter bastian bus ikväll. Kurt  Knut Råbadnsknop  Din Marianne Delajla Holmberg saknar dej!  Hoppas vi ses i maj;) En vän som dej borde alla ha!

Emma å Sebastian

Påsk

Nu e de påsk i måra e de ju som låång fredagen, då ska jag jobba.. precis vad jesus ville man skulle göra... eller hur de nu var. jobbar från halv åtta till halv nio... med "nån" timmes rast. Sen jobbar ja lörda å hela söndagen, Även månda kväll blir de en liten tur till arbetet.

Idag var emma, valborg å rebecka å tränade. Emma sprang 2 km under 16 minuter... var väl rätt okey? adam säger jag ska springa längre å långsamare. men de kommer de kommer.

Rebecka har ju som flyttat hem, har vart med henne två kvällar nu, vet inte om hon kommer ikväll åxå de märks. Sitter iaf å roar mej med buffy här. Har ju börjat se om alla avsnitt är inne på S3 nu... har några kvar.

Bakade vaniljbullar i förrgår, bara rebecka å lina som fått smaka. Ni andra får skynda er för snart e dom slut;)
Rätt goda blev dom!

Åker nog till stackris på lörda å blir där till månda, om nån skulle sakna mej;)

Att ingen tog förra låten, hmm summer in the city.. är ju en gamal klassiker.. ett poäng till emma;)

Ska vi ta någe annat idag..

"Utan namn, Ge mig liv"

Glad Påsk alla vänner

"Ledig" Helg

Jo Emma skulle vara ledig. gick lite si å så med de.. men vi tar de i kronologisk ordning!

Fredagen, var till svenstavik och dollar store med maria å jenny. (se bilder) köpte lite olika saker. Bland annat en resväska (se även där bilden med adam i väskan), när jag kom hem så var adam på ingång vi fikade å prata;) Å lekte med väskan... sen var de kväll gjorde mej i ordning och for till ida. Vi vandrade genom staden bort till björn å gustav, blev bjudna på en mycket trevig middag! Tack ska ni ha, mycket trevligt! Sen under kvällens gång kom även Jenny dit. Ida blev lite dålig.. stackare... eller vad säger du? Bra att du har tränat själv försvar... slåss de kunde du;) Blev en sväng på G3 innan jag tog bussen hem, en helt okey kväll;)

Lördag, var hemma tog de lugnt. Valborg var förbi å fikade en sväng. På kvällen for jag ut till stackris å bara tog de lugnt.Var väl uppe till tolv ca...

Sönda: Vaknar av Ninas underbara röst i telefonen.. "Emma du skulle vart här för en halv timme sen" skulle tydligen jobba hade jag helt missat.. eller om hon missuppfattat mej, ber iaf om ursäkt för detta men åkte å jobbade. Efter jobbet for jag till staden och gymmade med jenny, bra flickor! Sen skjusade jag jenny land och rike runt.. ja iaf till valla;) Sen blev de middag hos micke. ;) Nu e jag hemma igen, lina har vart här å badat Griffin me mej, å vikt säng kläder! Tack för hjälpen!

Emma har namnsdag idag.. inte många som kommit ihåg de. Men några iaf;)

I måra blir de skola igen, hela dagen;) Ska väl även hinna kettel bella lite under lunch rasten.. har tränat 7 gånger på två veckor nu... rätt okey va?

Ska nog sova hos jenny i måra.. så de blir klent me blogg i morgon;)

OJ Emelite e het på mina låtar hon.. inte illa att ta Dr Bombay;)
Dagens låt..;)

And babe, don't you know it's a pity
That the days can't be like the nights

jenny;)MariaAdam;)

Fullt upp..

Idag har Emma haft fullt upp hela dagen, ja enda till nu! Upp skola, sen efter skolan fixa grupp arbetet som ska redovisas på skolan, efter de en vända på gymmet (sprang 2 km bra Emma) var hemma kvar i fyra, klockan fyra åkte jag till jobbet.. sprang om kring på frösön å gjorde mitt jobb å sen hem, å nu sitter jag här å lyssnar på musik!


lite glad, fick deklarationen idag. 12500 tebaka;) hihih... kunde vart värre om man säger så!

I måra blir de svensta, sen tror ja att jag ska hinna dejta adam en sväng innan de blir staden med ida.. vet inte exakt vad som händer.. men brukar bli bra, hur som hellst!


Hm jenny gissade rätt på artisten, sen vet ja inte vad hon talar om, skulle aldrig behandla en bok på de viset! Jag möter min literatur med respekt! Men blev imponerad av Kulle som viste vad låten hette åxå! Bra där Emelie!
Vad ska vi ta idag då.. hmm.. en emma klassiker!

I think I have a problem I really don't know why

onsdag

nej jag är inte gay. bara med dej känns helt okey.. haha vilken låt! rätt bra! har sjungit på den hela dagen!;)

Vart på skolan utan jenny. varför gör du så med mej? känner mej ju inte hel utan dej! ;) men i måra måste du komma för då ska vi ha med författnings handboken, å den har vi gemensam vårdnad över;) men den bor hos jenny. gillar stads livet den där boken!

På freda blir de nog road trip;) Svensta WOW;)

Nu tillbaka till de spännande, vallan hade ju rätt men visste inte att nanne gjort en version av den låten! men så kan de vara,, annars e de mest barbados jag känner till! Dagens låt ska vi ta från ett album jag nyss laddat hem;)


Vi byggt ihop, som gränsar till mani
För jag är ganska orginell


lite som en fortsättning av de jag å valborg prata om idag;)


RSS 2.0