Stor städning

Har jag ägnat min dag åt, jag har dammsugit, skurat, dammat,diskat och slängt blommor som själv dött. Sen hann jag åxå med att ha tvättstuga, så nu har jag fått skrytit lite över hur mycket jag hunnit på min lediga dag.. i morgon är de jobb igen som gäller! Inne på huset, inte vart ute i kommunen på över en månad det känns mycket tråkigt! Hoppas trenden vänder snart!

Jobbat hela helgen som vart åxå... jobb å åter jobb, men nästa helg är de annat som gäller iaf på fredagen!

Sitter å funderar över semestrar.. vart ska man åka i maj? eller ska man vänta till september?
Ska man ta direkt från östersund eller är de arlanda man ska satsa på? Sen ¨vågar man vänta på sista minuten..

Men bulgarien resan var grym.. fast då såg allt lite annorlunda ut.. fast då vill jag inte säga att det är sämre nu!
Ska leta rätt på nån party bild från resan:P Snart två år sen. fan va tiden går!


jag vill jag vill bli så brun igen....





"I want it All..."


Student!

Idag har man åter igen lekt student, tror att vissa av mina kollegor på lungan inte är van med den Emma som hon är på skolan (läs privat), men de bjuder jag på. Har hela dagen pratat om lung cancer, vilka sorter, behandlingar, prognos & omvårdnad. Är ingen ljus sjukdom direkt, är den VANLIGASTE cancern något man kanske inte tänker på. De är ju inte mycket media tid som denna cancer får om ma jämför den med bröstcancer till exempel. Å just lung cancer ökar snabbt bland kvinnor...  sen är inte prognosen direkt ljus heller... medel livs längd från diagnos är bara ett år för ALLA... men nog om sjukdomar!


Sen var de nån mässa på skolan för studenter,, stod å tittade på mitt älskade fackförbund..(läs detta ironsikt), å dom frågar är du sjuksköterske student å medlemm,,, å medlemm är jag så jag svarar ja innan jag hinner fortsätta delar hon ut en massa till min "VPU"..  tack tänkte jag bara ett år sent. Å min sympati med facket bara ökar å ökar. Dom lyssnar ju inte ens på sina medlämmar! Sen när en annan frågar mig, om jag e student medlem så svarar jag att "ja jag är medlemm men är färdig syrra sen ett år" då svarar hon jaha å går vidare till nästa person.. bara ragga nya medlemmar, inte ens kunna säga någe till dom som står och betalar 250 i månaden.

Dålig stil vårdförbundet! När jag får ett ritkigt jobb  går jag fan ur!


Ikväll blir de mys me lilla tommie! Olle jobbar så jag passar på å ha andra karlar rännandes här:P 


  Syskonen;) Alla tre på samma bild!

"Shake it, don't brake it, it took too damn long to make it."


Göteborg!

Ja nu har Emma hunnit med en liten semester. skönt å komma iväg lite. Gillar verkligen Göteborg, ska jag flytta blir de nog dit. Så vad hann göras? Middagar ute, nån öl. Shoppa lite, ett viktigt besök på New Yorker. Köpte även lite saker som man tänkt, de här ska jag handla när jag får råd, så nu tog jag mig råd.
Men all heder till David som tog så väl hand om oss!  Var ju åxå å tittade på universeum, bilderna blev allt annat än bra men nån ska jag väl lyckas klistra in.

Jobbat en del har jag åxå gjort, å i ärlighetens namn jag har aldrig och kommer (nog) aldrig vilja jobba inne på ett sjukhus, jag är tacksam att jag får jobba de är jag. Men jag känner hela tiden att de e inte jag... i sommras fungerade det att jobba men nu hinner inte jag hälften av de jag vill.. frågan om de e jag som blivit mer långsam eller om arbetet e svårare... skönt att ägna sommaren åt "ute" jobb iaf som de är bestämmt nu. Men ingen ska tro att jag inte trivs på avdelningen, de gör jag.



Men har hunnit med och vart lite social med vännerna åxå sista veckorna, de e skönt att man inte alltid är hemma å tråkig.  Nu saknar jag mest mina Bröder... Tommie & Adam.. ja tur de e sommar snart så vi kan leka å göra hyss!

Men överlag så e allt nog bara bra här uppe!

 

Ja bra på bild blev ja då inte, men va fan, de e ju känslan man vill åt! 

I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way




RSS 2.0