Första dagen

På praktiken, sprang mest om kring å tittade på folk. Ingen skön känsla men är väl så i början:S blir nog bättre i måra!

Ikväll har jag haft en emma kväll.. ingen av vännerna ville leka me mej! Badade å kolla på tv.. rätt skönt å bara slappa en kväll. inget som händer allt för ofta!

Fick två filmer av lovefilm idag.. å nu ska emma titta ikväll tänkte hon.. mm jävlar... en film som ida ville se.. å en som micke ville se.. så jag får vackert vänta tills dom har tid:)

I måra blir de lunch me adam som de verkar.. å sen jobba kväll;) eller praktisera kanske man ska kalla de!

"Ung och Vild. De finns ingen gräns för vad vi två kan hitta på"

Ledig dag;)

Idag var emma lite ledig, städade i lägenheten först så man vågar ta hit folk igen;) Efter städningen drog jag ut till stackris, fota lite men min kamera mobil e ju inte av bästa kvalité. Ja ni får se själva.

Har även fått en ny läsare idag, välkommen till min blogg Charlotte. Var nämligen ut till Gärdsta på eftermiddagen. Hade djupa diskussioner om livet, döden & Kärleken. å en å annan dement tant;)

I måra är de min första riktiga dag på praktiken känns rätt spännande. Ska upp vid fem, de känns mindre spännande. Men de e väl en vana som allt annat. Får lämna rapport i måra om hur första dagen gick!


Ne nu ska Emma lägga sej i tid. första gången på evigheter;)


Ricto & Huset
Stackris:)
En bild från Stackris


Det blir inte alltid som man tänkt sej

Men de brukar gå bra endå. å så gjorde de även denna kväll;)
Middagen på fredan var trevlig, på väg ner på staden poppade emma en massa klassiker med bilen full av kusiner å ida;) Sen lördagen var de ju inte så passande att arbeta i valla av olika själv... blev en lugn dag kan man säga innan kvällen drog igång med att tommie hämta mej här hemma. drog till torvalla där man mötes av adam lika snygg som vanligt;) Flickor satsa säger jag bara:P

Blev midda på lilla siam å sen bio... dagen då jorden stod stilla, bra film men lite konstig...
En lyckad kväll får inte säga att den var mysig för de låter så "bögig" enligt mina pojkar! Men roligt var de. ska lägga in en bild inte av bästa kvalité dock;)

Idag jobbade jag på hemtjänsten innan jag å micke käka lunch å drog till brunflot! Skulle ju bada men ida hann inte. får ta de en annan gång;) Blev film å midda istället... fungerade ju de med;)

HIttade en massa gammla skivor när jag var ut till stackris, hittade en som vi brännde sommaren 05, som alla minns var de sommaren när emma gick ut nian å träffade sebastian;) Den här skivan poppade vi på stranden nere i Borås;) haha ja de var tider de... hittade en låt som fortfarande e lika underbar då som nu;) Den upp poppade versionen av "Hos dej är jag underbar"

I morgon börjar praktiken.. spännande...
Träna blir de nog åxå me jenny efteråt;)

Tommie & Adam på resturante;)


Men när Du inte ser
När Du inte rör mig
Kan Du ha hittat nån annan
Säg nu hur Du ser mig

Jag undrar om Du
Hade kraft o ge Dig av
Eller mod o stanna kvar
Vågat bygga på nåt nytt
Jag undrar om Du
Har kunnat ge och kunnat ta
Kunnat öppna Dig som jag
Vågat vara här och nu
För allt jag kräver är ett svar

Vilken Helg de kan bli;)

Har en massa trevliga planer måste jag säga sen om alla går som planerat är en annan historia;)

Ikväll ska jag jenny å ida på midda till "våra" kusiner på körfältet på middag, lär ju dock inte bli så sent jobbar 7-16 i valla i måra;)
Sen i morgon kväll ska vi ha en mys kväll jag å mina favvo pojkar Adam & Tommie, var evigheter sen vi umgicks alla tre. Ska tydligen på middag ute å sen får vi väl se vad vi hittar på;) Bio eller någe.. ska bli kul å träffa mina älskade "bröder".. vad skulle Emma göra utan er?

Sen på söndag blir de en kort dag på hemtjänsten. 7-12;) sen blir de antagligen brunflobadet me ida micke å lilla alexa..;) Visst låter de som en bra helg för lilla Emma? Hoppas de blir bra de henne;)

På måndag börjar min praktik, ska bli spännande å se vad som händer! Kommer kännas konstig å inte träffa alla flickorna på 8veckor... jaja de får gå!

Jag å Drottnigen har kommit igång med tränandet nu, var å gymma en timma efter skolan idag! BRA GJORT! är bara å se till att vi fortsätter så här!

Som alla som känner mej vet. så har jag ärft min faders fotsvätt (dock har kan kvar sin), så för att få mina tränings skor mänskliga så håller dom på å badar i Egyptisk Parfym... tror de blir bra;)

Ne nu blir de lite trekärlekar å te innan de blir dax för middag me kusinerna!


"Hellre veta än bli förvånad"?





Body Pump

Var jag å drottningen på ikväll... kommer antagligen inte ta mej upp ur sängen i morgon.. men rätt skönt är de ju att plåga sej själv med en skivstång i 55 minuter...

Annars idag har jag kört jenny till en massa affärer, handlade en del själv åxå. Men så ska de vara;)

I måra e jag ledig, ska nog ut till landet. skriva ut lite papper inför praktiken som börjar på måndag 1400;) 

Vann handbollen ikväll. känndes inte som om de blev någon riktig match.. sprang mest bara omkring å gjorde en massa tekniskafel, hoppas de blir lite högre nivå på spelet i måra.  Men så länge vi vinner e jag nöjd;)

Ne en dusch på de här nu;)

"Den som lever får se"

Tisdag

Med skola å träning.. sprang över två km... duktig emma;)  Sen ikväll åt jag fiskbullar.. när fan åt jag de sist? Är en underskattad rätt de dära! Sen efter de gick jag hem till ida å träffade henne å alexa... hon har blivit stor, kan sitta själv å är jätte bra på å pussas;) Å jag som inte tycker om barn...? ja hon kan jag umgås med!

Nu e emma å hennes klasskamrater "lediga" i två dagar, har en hel del å roa oss med. Jag å drottning slinkan ska sätta oss i måra efter att jag kört henne land å rike runt... de vill säga coop å willys vad jag vet idag! Sen blir de body pump på eftermiddan.. fan vad träningsvärk jag hade efter de sist.. haha bara å köra på!

Å i måra e de handboll igen... ;) Blir kanske kvar i stan å kikar me jenny.. hon har ju så starka nerver eller hur de nu var? Hon e ju ibland tvungen å byta kanal:P  Ne nu ska ja inte vara elak me drottningen!

"Jenny sätt på tvn, du måste refererna tennisen på OS... Men fan Emma jag kan ju inte ens reglerna... ja nu skjuter dom bollen" haha vilket telefonsamtal... jag jobbade på hemtjänsten å jenny lärde sej om Tennis.. men vann de gjorde vi.. tillsist efter över tre timmar;)

Har inte hört någe från praktik platsen ännu... hoppas man får någe meddelande i måra!!

Sommar vore ju inte helt fel? bara 32 grader på sir lanca eller vad sa du?

Ne mer tre kärlekar åt folket.. ja eller åt emma iaf;) (bara några avsnitt kvar nu)

Nanne med Kom Hit... bra låt de dära!









Tack Sara

Tack Sara för att du har gjort min blogg så otroligt vacker.. vacker om en ny utslagen blomma eller hur de nu var;O Tack iaf!

Nu har vi börjat "praktik" kursen.. vilken innebär att vi e startade i termin fyra... lite sent för dagens låt.. men fan flickor nu har vi gjort hälften!!!

Whooaaaaaa! We´re half way there
Whooooaaaa! Livin' on a prayer
Take my hand- we´ll make it - I swear
Whooaaaa! Livin' on a prayer

Jag å jenny ska nog inte släppas ut... hade föreläsning idag... var nog inte de seriösaste anteckningarna som skrevs...10090 talet:P å mycket annat viktigt!

Talade me sebban lebban ikväll.. ska bli kul å se hans nya uppsättning...

Men en resa vore inte helt fel... kan ju hoppas man tar sej till götet snart.. ja eller stockholm duger bra de med!

Sen måste vi kommentera Handbollen.. dom var mycket duktiga... ska nog gifta mej med nån av målvakterna... dom var ju så duktiga!!! Lite väl svettiga kanske?

Ne nu ska jag åter gå till mina tre kärlekar...  tv programmet alltså!




Fast jag har ett eget liv, så drömmer jag om dig lite till.

En vecka

Så lång tid var de sen emma skrev i bloggen senast... kan ju bero på att har haft fin besök.. lilla Rebecca (kolla stavade rätt), har vart en trevlig tid... ;)
har även tentat av död kursen nu.. hoppas på man klarade den.. brukar gå bra för mej;)

blir praktik om en vecka... remont.. ja blir nog intressant de!!!

I Fredags var man ut..Jenny skulle inte vi ta de lugnt?  oj vad bra de gick... lite kul hade vi nog...

idag var emma lite piggare å arbetade hela dagen. inledde lite lätt med fem timmar på hemtjäsnten å började sen direkt i valla å jobbade till halv nio;) 13 timmar blev de allt som allt...

Ett tack till Micke som körde mej så snällt igår;)

Är inne i en Nanne period just nu...hennes texter är underhållande;)

Saknar mina vänner tommie å sebban...har inte träffat min äldsta broder på veckor... å sebban kanske man får träffa snart? VI FÅR SE!

min fd sambo;)



Men du vet väl att en resa alltid börjar med ett steg??




helg

Nu e de lördag kväll, har vart å jobbat en vända på hemtjänsten, sitter nu hemma å tittar på tre kärlekar och dricker lite te! En rätt skön lördag kväll må ja säga! I måra blir de stan, ska köpa en ny duchstång.. var nån som hade sönder den? jaja...

sen blir de working på västervik inne i huset.. roligt me lite omväxling!

Har börjat läsa lite till tentan på torsdag, men inte de lättaste å läsa utan böcker? får väl lita på anteckningarna;)

Har haft en grym träningsvärk nu idag... hoppas de vänder i måra..;)


;)

torsdag;)

är de idag, slog nytt rekord i dag. från sängen till bilen på under 10 min... hann inte äta så mycket fruskost men de fixades på skolan.. måste skärpa mej med de där.. måste kliva upp i tid.. får göra ett försök i morgon!!

tränade idag igen, var på gymmet igår så nu har emma vart duktig, lär knappast kunna gå i måra men de kan de vara värt!

Vem var de som satt igår å sa,," Vill ha plus grader så de blir vår snart" var bland de dumaste jag sagt på länge, för de blev de idag å då vart de halt... emma hade fel...men sen e ja ung åxå;)

jobbade ikväll på hemtjänsten, gick riktigt bra, ja enlig mej;) får väl fråga de andra om deras teorier!!!

ihelgen blir de nog rätt lugnt, ska försöka ta mej ut till landet kankse på lördag... får iaf fin främmande på månda;)


Varför planera å hoppas... nee nu tar jag de som de kommer;)

inte sett ida på snart två dygn... rekord?? ses väl i måra hoppas jag??


Muslimer...

idag hade kanske inte emma å jenny de mest seriösa för sej på skolan. Men så kul är de inte å prata om döden dag ut å dag in....jaja lite humor måste man ha ibland!

min älskade kusin;)Emmas;)

haha japp inte som alla andra;)

Vilka är vi?

Vad gör vi?
För vem gör vi de?
När gör vi de?
Hur gör vi det?
Vad är vi?

Sådana lätta frågor skulle vi fundera över idag på skolan. Pratade om etenesi eller hur de nu stavas, dödshjälp... synd man inte har nån snuskig fantasi för då hade man kunnat tänka på någe annat, men som sagt de var inte passande i sällskapet! Men visst kan man assosiera till andra saker?

Efter skolan har jag haft en mycket trevlig kväll me lda, ätit god middag å tittat på två filmer.. nu e mina Irene Huss filmer slut, har beställt de två sista får hoppas dom kommer snart.... dom e ju så bra! Såg åxå en annan som heter Blind dejt.. haha ja rolig var den!

Imåra e emma ledig, ska bara ta de lugnt.. vet inte om mina klass kamrater skulle komma å fika de märks;) Sen blir de nog en sväng till staden me ida;) Ska försöka hitta en sladd så jag kan spela musiken från datorn på Sterion... ;) Glada grannar jag kommer få?

Har stor städat på msn... tog bort mer än hälften av kontakterna;)

Mina kära läsare, jag vet ni läser men inte fan kommenterar ni?

Träna på onsdag, ÄNTLIGEN!

"Men jag ändrar mej å ändrar mej igen"

Söndag

Lite seg idag, var nån som var ut igår`? Var de jag nu igen? Tydligen...men rätt kul har jag å ida när vi e igång;)

idag var de en liten tripp till svensta med micke å ida. handlade en massa saker!! kul kul!

ikväll var jag bjuden till tommie å han fru för å äta paj som tommie hade bakat... jätte god! vad du e duktigt Tommie;) Skajag ösa mer komplimanger på dej??;)

Skola i måra som vanligt;)  bara en dag sen e man ledig tisdag å onsdag;) skönt... ska försöka träna lite denna vecka när helgerna e över;)

"Dream to Night"


Ledig Helg

Trot eller ej, emma e ledig lörda å sönda... hände de sist? ja inte var de igår!

Idag har jag bakat bullar å städat lite smått här hemma.. tänkte åka en sväng till tommie men vi får ta de en annan dag! Vet inte alls vad de blir ikväll.. väntar på att ida ska sluta så får vi se vad vi hittar på? Hörde jenny skulle bjuda på öl ikväll? eller hur var de? haha nee jenny e hemma å är sjuk.. inte kul... hoppas hon blir bättre när skolan börjar på månda vi ska ju börja hård plugga nu!

Igår var jag å ida på middag hos micke efter jobbet. de var helt okey...;)

Emma å ida har tittat på irene huss filmerna denna vecka, bara en kvar nu (av dom som emma köpt), haha tur att inte ida går alldeles för mycket in i filmerna.. medans emma bara sitter å skriker "Vart ska vi sova i natt" haha

lite bilder till ert förfogande!
emma jobbandes på Västervik;)
Min söta lilla son;)

Dagens låt är Ted Gärdestad, lyssnade på hans ena skiva under bakningen, Kom i min fantasi!
De' e' kväll det ringer på min dörr¨
Och jag anar vem det e'¨
Du slår dig ner när du har kommit in
Och jag sätter mig bredvid¨
Du frågar mig hur det skall bli med oss
Om jag har bestämt mig än
Men jag vet inte för jag ändrar mig och ändrar mig igen





Kom i, Kom i, Kom i min fantasi
Jag vill flyga bort med dig
Du får också plats på Jumbo Jet Bort till Disneyland med mig
Känner mig nollställd och ensam igen
Känner mig avklädd utan en vän

När du frågar mig va' kärlek e'
Om den har nån åldersgräns
Svarar jag det betyder ingenting
bara vi e' överens
Men när du frågar mig vad frihet e'
om jag fått nån klarhet än
Så vet jag inte för jag ändrar mig och ändrar mig igen
Kom i, Kom i, Kom i min fantasi
Jag vill flyga bort med dig
Du får också plats på Jumbo Jet Bort till Disneyland med mig
Du får också plats på Jumbo Jet Bort till Disneyland med mig


Känner mig nollställd och ensam igen
Känner mig avklädd utan en vän
De' e' sent men när du frågar mig
Om jag har en tidtabell
Svarar jag ja' tycker de' e' synd
att du måste hem ikväll
Men när du frågar mig vad sanning e'
Om jag sagt dig sanningen
Så vet jag inte för den ändrar sig och ändrar sig igen

 

Nytt år!

Japp nu e de 09 sägs de... å hur många gånger kommer man skriva fel innan man lär sej de? en massa singerings listor å sånt!

Nyårafton var  riktigt trevligt! tack alla underbara vänner som deltog, jenny är en bra värdinna som vanligt! Var i badhusparken vid tolv slaget, ida lika nykter som vanligt;)
Hamnade sen uppe hos monika å björn trevligt det med! Sen hade Emma en gentleman som följde henne till bussen!

Idag har jag haft en mys dag med ida innan jobbet, lagade mat å kollade film;) bara en kvar nu;) Sen har emma vart å jobbat ikväll på ett annat ställe gick rätt bra.. spang fel några gånger bara;)

Emma har en ledig helg WOW... fast de verkar skita sej,.... haha får se hur de blir;) Hade ju vart trevligt att göra någe annat nån helg!!

Dagen sång Den feges lögn - Hel

Ingenting är som förut, ingen början inget slut
Du söker svar fast du redan vet den väg du går tar dig aldrig ut
Du flyr en värld som bara ler åt den som tar men aldrig ger
Tårar döljs i anletsdrag lika falskt som det som sker

RSS 2.0