Tisdag med Träningsvärk

Oj emma & valborg går som gamla kärringar, hur jenny går vet jag inte eftersom jag inte sett henne... men hon påstår sej vara dålig hon med. Vad detta ryska tränings redskap tar på kroppen.. ryggen, ben & rumpa... men ska vara nyttigt!

Var för övrigt å tränade idag igen efter skolan. men i måra blir de ingen träning! måste få en dags uppehåll! Så de räcker me skola I måra.

Hade tänkt bada ikväll med maria men de blev inte så.. får ta de till veckan!
Ikväll blir de kankse film hos ida. har ju köpt sista, SISTA Huss filmen idag... emma ska sjunga å ida skrika, allt ska vara som vanligt! får se om de blir av!

nu ska den här tanten ta ett bad hemma istället!

Just ja. mamma gissade rätt först på förra låten. vem hade trott att mamma skulle kunna en hipp hopp låt? inte illa... men sen är de ju tommies älskling åxå;)

Men nu till dagens text... hmm.. vad ska vi ta? en svensk låt?

"Det finns ingen gräns för vad vi två
kan hitta på"

monday

nu var de en ny vecka, nya kursen startat... får se hur den här kursen utvecklas... organisation och ledarskap..hm..

var å träna efter plugget.. kettel bells.. innebär att jag knappast kommer upp ur sängen i måra!  Ska väl försöka träna i måra igen...

Jobbet gick bra. Körde mitt race;)

imåra blir de skola... får se vad jag hittar på sen..planerna blev ju som inställda:(

Lite less...ne nu orkar ja inte bry mej mer!  Ge å ge när de aldrig går att få! Ne nu är de fan inte upp till mej mer.

Tur att man har lite roliga planer fram över att se framemot... som att fylla år, dans, sista april. elitloppet. utlandet & sen danmark;)

ida var duktig igår. klarade av låt texten! hm.. undra om jag ska göra de svårare denna gång!

"Om vi bara vågar tro
Inget är givet utan bara leva livet"

Söndag

Ja vad har hänt idag? Jo kom på jobbet å blev kallad alkolist hus.. jag som inte drucikt på över en vecka.. men de var tydligen min parfym.. men klockan var ju 0705 så tack kära arbetskollegor;) Annars flöt dagen på bra på jobbbet..inte super spännande saker!

Efter jobbet drog jag på gymmet me lina körde hårt skulle jag vilja påstå...bra där! Tre gånger denna vecka;)
Sen var de en snabbis hos ida innan jag for hem hit.

Duschade blommorna igen, å lagade mat. Sen kom micke hit å käkade och hjälpte mej upp med vinglas hängarna TACK så mycket. Han hade även utdelning av mössor se bilder;) Ja sen kom lina ner å vi fikade och titta på film;)

I måra är de skola äntligen. Sen jobb igen.. får snart ett eget rum tror jag på jobbet;)

Lina me fin mössan;)Jag me linas mössa;)

Ja min nya tävling var de ja. Emelie vann ju första, bra jobbat där! Idag är de en lite nyare låt.. har som blivit lite kär i den;)

So on my own
I feel so all alone
Though I know it's true
I'm still in love with you

Lördag kväll

och Emma har vart hemma,, ovanligt de dära! ikväll har jag städat efter jobbet har bara dammtorkningen kvar nu.. får ta de i måra efter jobbet, eller nån annan dag! Har iaf varit duktig städat hela badrummet å torkat under alla möbler nu;)
Sen kom lina hit så vi fixade midda å kollade på en film. men nu har tanta åkt hem!

Igår var de en trevlig kväll hos tommie med fru! Adam var lika stilig som vanligt;) Mina bröder de dära!

På månda börjar en ny kurs.. får se vad som händer med den!

Verkar kunna få jobba hur mycket som hellst nu,.... har tackat nej till flera dagar nu. ;)

Tänkte börja med en liten tävlig. Emelie gav mej idén. Jag skriver en text rad så får ni kära läsare skriva vilken låt/artist de är;)  Börjar med något enkelt! Så försten som gissar rätt får ett heders omnämnande;) (bloggar inte heller igen för än nån löst gåtan);)



And you've got your love online
And you think you're doing fine

Working

Emma skulle ju vara ledig ikväll å fortsätta med vår städet.,,, men nej då, de blev en trejde kväll på jobbet! Å i måra börjar man sju igen så jag ska strax lägga mej så jag orkar upp igen!


Opponenet idag gick bra, tror jag;) Blir väl lite små grejer men de får ju alla!!

I måra efter jobbet e jag bjuden på middag hos tommie å elinor, ja adam å jag ska dit!;)
Annars blir de mest jobb ihelgen, ska som sagt städa klart lägenheten ser ut som jag vet inte vad nu.. möblerna är på fel ställen.. men måste vara så när de ska göras ordentligt. Tur att LIna kommer och styr upp det hela på lördag! haha! Min lilla städ tant de dära;)

Betalat räkningarna nu iaf..;)


SItter och skrattar åt bergs kommun nu, vem vill flytta till kommunen där barnen inte får slöjda eller laga mat? Bra reklam nu när de är på rixs nyheterna! Bara en tanke...

Har tömt min mobil på foton kan ju visa några;)

Alexa först ut, betydligt sötare när hon inte väcker mej!
Alexa, lite sötare än när hon väckte mej i söndags;)


Ne undra varför mina stolar är så håriga??

Är inne i ytterligare en klassiker period. ja klassiker som bara emma lyssnar på å ni stackars läsare får sta ut med alla citat så här kommer ytterligare ett!

Oh Romeo, where do you have your Juliet now?
Oh Romeo, where do you have your girlfriend now?

Skola

Jo då var man tillbaka i skolan. Idag blev det en rätt okey uppvärmning var väl där i en timma max, lämnade in rapporten och fick den som vi ska opponerna på. Var och gymmade innan skolan bra jobbat emma (ja lite valborg åxå).
Sen efterskolan blev det en efter längtat latte på mc donalds med valborg. Kvällen har jag tillbringat på hemjtänsten. en lugnt kväll men blev en hel del prommerande å i måra blir de samma visa! Efter jobbet var jag hem till micke en sväng å fikade... inte träffat han på flera veckor nu.

Igår var jag ut till landet, var även upp till farmor å hälsade på! Lyckades även bränna en skiva där så nu kan jag lyssna på flera klassiker igen! Timglas bland annat!

I måra blir de skola/träna/jobba... en rätt vanlig dag i en emmas liv...´
Blir nog fika hos ida efter jobbet tror jag;)

Pratade med sebban idag, fick veta att han inte ska hit i påsk. Väldans synd:S Får väl träffa han till sommaren eller så! Saknar ju dej baby!

Vill även tala om att jag å jenny inte är osams.. vi är vänner;)  Hon har förlåtit mit svek! Eller ja nästan!

Adam fick mej att börja lyssna på en låt... jäkla adam;)  Kommer ett utklipp....

Someone call the doctor
Got a case of a love bi-polar
Stuck on a roller coaster
Can't get off this ride

You change your mind
Like a girl changes clothes

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right

Helg igen..

Denna helg var de praktik på kvällen på fredagen som gällde. sen när jag var hemma igen så kom Rebecca hit en sväng å hälsade på. synd man skulle upp på praktiken igen. Men en stund hann vi snacka iaf!

Sen blev de lördag, upp på praktiken och säga hejdå till allt å alla, nästan lite sorgligt! Måste iaf tacka Cecilia för den här tiden, hon har varit jätte duktig!
Direkt efter praktiken var slut åkte jag ner till Ida, beställde hem mat å sen bar de av hem till björn. Där var redan Anita. Blev riktigt trevligt där spelade olika spel, haha ida du e ju inte klok! Spelade rappakalja å ida har ju inte världens bästa fantasi.. blodkärl i en älg? haha Ja efter en massa olika spel så drog vi till staden där de blev G3, träffade mycket roligt folk där! Sandra, Rebacca, Nina och sabina för att nämna några! Blev en massa dansande tills dom stängde... Sen efter kebab gick vi åter hem till björn där han spelade girarr, och emma å ida sjöng hellre än bra! Var väl hemma hos ida vid fem kankse... men var en mycket kul kväll!

Sen vems dotter vaknar där vid halv sju? Så de blev inte en allt för lång natt sömn.. sen där vid tio över nio ville jag och ida ha kaffe så vi skulle ta en promenad ner till hemköp eller matpiraten. Men fan inte öppnar dom nio, nej nej, dom öppnade tio. Så vi går vidare bort till Willys dom öppnade åxå tio så vi stog utanför å väntade en 20 minuter. fick iaf träffa adam där!  Ida och jag köpte en massa ost å kex som vi skulle fika när vi kom hem.  Sen började promenaden tillbaka men då var vi hungriga så vi stannade på frasses å käka lunch...men vi orkade iaf fika sen! Så den korta promendaden blev till tre timmar innan vi var tillbaka igen!

På kvällen sen så kom adam hit med mat. en trevligt person de dära! Satt å pratade å lekte med you tube halv natten!

idag ska jag ut en sväng till stackris nu snart, skriva ut rapporten å allt sånt!! sen får ja se vad jag hittar på.
I måra börjar skolan igen, in med rapporten och börja opponentera sej mot nån annan.. sen blir de rätt mycket jobb i veckan som kommer.. tisda onsda. freda lörda å sönda:S men har inte jobbat mycke annars i mars så nu ska jag passa på!

Sitter å lyssnar på Håkan Hellström idag, ska till å röja i köket!

"Du kastade bort någon slags vän"

Helg och resten av vecken

Emma har varit dålig på å updatera men de e idas fel får ju aldrig hennes bilder.. ja eller bilderna sen helgen! men nu så! Men först en sammanfattning!

Vilken helg, riktigt trevlig! Fredag kväll blev de lugnt hemma i soffan, la mej vid 10.. men skönt var de!
Sen klev jag upp vid sju, eller ja ida ringde å väckte mej kvar över sju. Sen blev de resa in mot staden och plockade upp Ida och Björn. Sen började resan mot Ikea och Birsta. Vid elva tiden var vi framme och började handla. Ida handlade inte alls så mycket hon beteede sej;) Emma handlade lite lagom medans den trejde handlade en hel massa. Men de var ju som tanken. Var en del pusslande innan vi fick in allt i bilen, å min palm överst! haha
Blev en del roliga citat under resan.. "Tänk på någe alvarlig de hjälper mot allt"... speciellt när man är jätte kissnödig;)


Resan hem gick utan problem, sen när allt var upp plockat över halva östersund var de hem till brunflo och göra sig iordning på tio minuter innan de blev bussen till stan. Tittade på melodifestivalen hos jenny! Sen drog jag å lilla lina ut på Cook men där var de inte så kul, SÅ de blev en tidig hem resa;) 

Kanske lika bra de så man var pigg på söndagen! Fixade i ordning allt från ikea utom den där förbannade dusch stången måste ju vara fyra meter lång för att få upp den själv. Sen ska vin glas å vin flask hållarna upp men Emma äger ju ingen borrmaskin!  Men blir nog fint när allt e klart! Lagade värsta goda maten åxå på kvällen, till mej själv;)

Måndagen var jag först uppe ¨på praktiken. börjar dra ihop sej mot slutet av min rehabs karriär! Sen efter praktiken så blev jag hem bjuden till Elinor & Tommie på middag å kladdkaka! En mycket trevlig kväll!

Tisdag praktik igen, blev kvar rätt länge där.. svårt å slita sej! Sen blev de hem lagade mat... å lite sånt mys!

Onsdag: Leedig! Var in på skolan skrev klart diskussionen sen dror jag upp ¨på praktiken fast jag var ledig. var ju vårat avslutnings fika! Anita hade handlat bra. Annelie la upp de å jag kom med idén.. vilket team work;) Sen på kvällen var jag bjuden på kalas hos Hanna från jobbet. Så jag å jenny drog till Grungläggar gränd för lite tårta! Var åxå kul att träffa lite arbetskollegor;)

Torsdag åxå ledig var ut till stackris hälsade på mamma. Vilket väder hann även med en snabb prommenad med Adam! sen blev de stads runda å middag med elionora å tommie på staden! Tommie handlade nya kläder BRA där! Sen efter de blev de kaffe hos ida på grundläggargränd (fan vad jag är där å ränner)

I måra blir de praktik på kvällen. ska även redovisa min artikel så kankse ska läsa på den i måra innan jag börjar!

Eftersom vissa tror att vi hade massa plats kvar ibilen efter som vi inte hade med flera passagerare så ska jag visa lite bilder;)



Jenny du ser du hade inte fått plats??

Ihelgen blir de mest praktik men ska nog hinna med någe kul kankse... får se;) Rapport kommer!

Sitter å lyssnar på en klassiker varsegoda!

Om du vill bli min vän, jag bli din
Jag tror nog våra vägar kan passas in
Det är inte mycket alls jag begär
Du får vara dej själv, jag lovar och svär

vi kan bo ihop. vi kan bo isär
vi kan träffas jämt eller här och där
Och du får ringa mej när som hellst du vill
Vill du att jag ska komma. säg bara till


Fredag kväll

Å här sitter Emma och tittar på Så ska de låta! Har nyss badat sitter här i soffan med mit te och bara tar de lugnt. Blir nog nån film sen innan kvällen är slut!

I måra blir de nog en liten resa till Sundsvall som de verkar! Får väl se vad som händer mer i måra, lite bil, lite shoping å lite fest sen kankse;)

Har iaf haft sommar byxor i dagar;) Man kan inte vara som alla andra!

Ytterligare en praktik vecka har gått;) en kvar nu innan de blir skola. måste skriva min diskussion åxå... ja de får bli på tis när jag e ledig!



Hit Me Hard...

Tisdag

Ytterligare en dag. har vart å tränat me lina vi var riktigt duktiga.. tror vi ska iväg på torsdag igen.. Få se!

Var även på handledning en timme.. sen blev de hem baka en banan kaka innan maria kom å fika! Trevligt att träffa henne var inte igår... tur skolan börjar snart igen så livet kan bli normalt! Börja halv nio e lagom de!

Imåra blir de praktik, dejt me Adam å sen Gärdsta som de verkar;)
Tur man har sina vänner;)







Vi får väl se;)

måndag

å idag var de ju tänkt Emma skulle åka utt till Gärdsta å hälsa på Charlotte, men emmas huvud ville inte de. Tog de lugnt på förmiddan min mor var hit å vi åt lunch. Sen hörde min vän tommie av sej å sa att jag fick middag där så jag åkte dit. å sen blev de en snabbis fika hos idahoo!  De var hela dagen de, å nu sitter jag här igen med min Dr House! Har redan sett mer än hälften.. snabb jag är va??

I måra måste ja försöka ta mej på gymmet har inte tränat på snart tre veckor.. illa fröken måste skärpa sej! Tror att lina ska med åxå!

Har en grej på praktiken i måra åka ska dit för en timmes möte.. viktigt.. känns inte alls onödigt å åka så långt bara för de...

Ska försöka ta mej till Gärdsta på onsdag istället;)

Laddade hem aqua idag.. vilka texter dom hade;) Inte alls snuskiga, men de e är de emma vill ha!


Hey Rose, I'm ready again
I've got my radar tuned in on you, baby
I'm all set and ready to land
I'm the bum here I come
Getting ready for a wham bam

;)


Fredag

Å vilken kväll.. Ja ida hon kan hon;) Var mycket rolig kväll, lägger ut lite bilder tror dom talar för sej själva! Kom aldrig ut på krogen men vad gör väl de, när man har de så trevlig endå? Vilka kommentarer de blev å lite vin på mattan å allt avslutas med lite godnatt visor? Ja de var nog ett nytt recept;) Men ida varför så månba bilder;)

Idag var de en lite mindre pigg Emma, satt först på skolan å fixade på rapporten. Men sen blev de jamtli me mor, far å syster. Väldans kul å göra någe sådant ibland åxå. Sen ikväll blev de pizza men dr house;) Ska snart lägga mej ska upp å jobba sju i valla i måra!

Zoon and very Zoon;)


Torsdag kväll

Och Emma har tillbringat kvällen på hemtjänsten, gått rikgit bra måste jag säga. Ja de gick ju bra igår när jag jobbade åxå;)

I måra e jag ledig, ska på staden med idaho, ska köpa lite kläder och fixa inför kvällen, undra vilka som kommer jag.. hoppas ju på att Tommie med fru dyker upp men de märks väl.. lite sent å ringa nu anser jag som har hyfs i kroppen;)
Synd att drottningen av slinkeri ska praktisera och inte kan vara med och leka.  Hon var lite vrång över den där vackra bilden jag la ut på henne lite tidigare;) Blir iaf midda hos ida å sen får vi se vad som händer..;)

Ska jobba på sönda i valla;) Annars blir de nog mest lugnt på lörda får se vad jag hittar på! Har ju fått hem House box 3 nu så jag lär ju plöja lite sådana avsnitt så jenny kan börja titta;)


Emma e lite nöjd för hon lyckades ladda ner Takida å Score, så bra låt..har inte hört den på evigheter!  Lyssnat på den 50 gånger snart nu tror jag:S

I'm waiting for you to call but I got to do it myself, I wonder why
How can I be so insecure when I don't mind

When you looked at me and said; I think you're mine
I fell in love with you tonight

Dålig

Emma är sjukskriven ja eller gått hem från praktiken mådde inte alls bra! Första gången sen jag låg på kirurgen för tre sommrar sen. Får se om jag ska jobba eller vara hemma i morgon åxå... får se hur de hela utvecklas! Ida den snälla personen skrämmer mej med att jag e gravid å att allt jag har e typsika sådana symtom men de tror ja då inte... ;)

Två veckor på praktiken kvar nu, fan måste fixa till de sista på rapporten! Sen e de diskussionen som gäller!

Just ja ida har ju flyttat nu... lite tråkigt för mej men fan så långt är de inte till staden! ;)

Verkar bli utgång på freda (ja om jag mår bra tills dess men de ska vi väl hoppas på) 

Sitter å plöjer Buffy avsnitt som en galen. inne på den nionde nu ikväll!

Lessen Maria å Jenny, Maria för att ja inte kunde ses å fika ikväll. Å Jenny för att jag inte kunde köra dig till Willys.. en annan gång flickor!

Vi avslutar med ett citat fritt av Spike
"Kärlek är inte i hjärnan, utan de är i blodet, som vill ut och göra allt för att vinna kriget"


;)

RSS 2.0