Times goes

Å här e jag. Hade en jätte rolig kväll ute i fredags, de lilla vi minns eller hur de nu var. Sen var de frösöns gator som gällde både lörda å sönda.. å på lördagen hann ja ju även me ett stopp hos micke;) Film e ju inte fel.

Iveckan har ja inte gjort så mycket, jo bilen har gått sönder IGEN, så sen i måndags e man naken igen. Sitter och hoppas den blir färdig ihelgen, känndes lagom kul å vara helt isolerad en freda kväll! Annars blir de jobb lörda å sönda.. lockande!

Tror de flesta av mina vänner är söder ut... ja iaf tre av dem, hoppas ni får de roligt! Tänk inte på mej som sitter här i mörkret och äter kladdkaka (Emma har ju bakat ikväll).

Pratade nyss me min älskade bastian bus, jag gav han tydligen 40 min exstra, de va inte dåligt av mej de!

Har iaf ett tillkänna givande.. jag e galen! Inte frisk alls... men de vet ni alla... trodde de va bättre nu men nej då!


Stora planer för de som kommas skall.. ;) Åter till filmen nu!



There are many things that I would like to say to you
But I don't know how

I said maybe
You're gonna be the one that saves me


Snart Helg

Jo nu  ede snart helg i mitt liv, kanske i någons fler vad vet jag?

Ikväll har jag vart hemma bara.. själv.. första kvällen sen ja kom hem från Danmark, så ofta händer de! Rätt skönt faktiskt, började titta på nån film men nja får se om ja ser klart den!

I måra e de skola först nån timme, sen tror ja de blir gym innan jag åker hem! Sen ska ja fixa mat åt min blonda vännina från Hara, sen blir de staden mot olika äventyr!

Annars blir de mest jobb ihelgen som de verkar. kan vara trevligt har inte jobbat på snart två månader.. de ni!!!!!

Less man blir på sej själv ibland... hm... stänga av? Ja tack!

Väntar bara på att mina tomater ska växa klart på farmville så ska de sovas!

 


1000 dagar byggde vi båten....?


Ojoj

Emma höll nyss på å ta bort hela bloggen inte bra! haha...fast man kanske ska fortsätta blocka saker när man endå är igång?

Idag har Jag haft en bra dag. sov till 11, ut me wowen, hem till brunflo, laga go mat, såg flm å myste;) Så här kan de få vara jämnt!

Träna i måra, nu ska de fan tränas ordentligt i mitt liv igen, detta går ej!

Om man bara visste hur folk tänkte ibland:P


Stackris

Befinner jag mej i just nu... har vart å fika å sen ätit... treviligt värre! Blir kvar här i kväll å sen drar Emma till Brunflot i måra för å fixa i lägenheten.. måste väl städa... har vart klent me de sen Danmark!

Har just lagt upp en massa kort från Förr.. haha vilke minnen! så nu lyssnar jag även på musik från då, just nu e de "Emelie"...


Here You Come Agen

Så känns de;)

Men annars e emma rätt vrång just nu, nån kulig person har klottrat på min lägenhets dörr... moget gjort! Så nu har ja gjort min första polis änmälan... jo då, var en trevlig kvinna jag fick samtala med! Lär ju inte hända någe mer av anmälan,, men endå! Tycker iaf dom kan komma å tvätta bort de snart, men de kunde ta tre dagar! JIPPI!

Känns som de e dax å gå vidare me allt nu, eller gå tillbaka...;)

Hitta ju en bra artist i Danmark, Medina heter hon! Tror jon kommer slå här hemma snart med!

We are at the end no more stupid lies
I'm better off without you here by my side

So no there is no longer you and I - you and I


Ska

strax KÖRA bort till ida å ha en mys kväll! Min underbara bil är äntligen hel, är lite små kör kåt nu!
Kan behövas lite ida mys i de ensamma höstmörkret nu!

Jag å doktor House ska gifta oss. synd bara inte han vet om de!

 

 


Tiden går

Emma har varit hemma i sverige i över en vecka, men inte har nån bloggat något.. har haft en hel del annat å göra. Inte hunnit å göra de ja tänkt iaf;)
här kommer iaf sista dagarna från danmark, om de var någon som saknat dom.

Dag 20, 24/10

En dag där Emma inte har gjort mycket alls. Vaknade, hämtade internet och satt med internet till tolv. Sen drog jag och Nikki och köpte lite mat, väl hemma igen blev de film ”She all that”.  Sen skulle Emma vila ”lite” somnade halv tre, vaknade klockan sex när Nikki ringde. Tror inte jag behöver sova alls när jag kommer hem igen.  

Vid nio tiden drog vi hem till Camilla, festade lite smått. Sen drog vi på Seven Oaks igen (bara mitt tredje besök där denna period), var där till tre någon gång. Sen gick jag och Mohammed hem, rätt smart att dela lägenhet med de personer jag går ut med då blir de naturlig att jag inte behöver gå ensam hem.  Smsade även en hel del denna kväll, stackars Ida som får stå ut med mig.

 

Dag 21, 25/10

Vilken dag, gjorde fasiken inget alls. Vaknade, kopplade upp mig stannade på internet till två ca. Sen sov jag i några timmar innan de började några filmer på en filmkanal vi har här.  Kan inte ens minnas en dag när jag stannade inne en hel dag sist, men de är kanske nyttigt det med ibland.

 

Dag 22, 26/10

Närmare sig hem resa mer och mer nu. Ska väl börja packa snart, på onsdag eller något liknande.  Idag var de praktik på Sofiegården som var på schemat, återigen hade jag denna ”Kjell” som handledare. Denna kvinna kan inte köra bil, hon höll på och få oss dödade mer än en gång idag.

Idag fick jag inte göra något alls, inte ens de beryktade insulinerna, jo föresten jag fick dela en dosett. Vet inte om hon tycker de är tråkigt att bara titta på så idag ville hon göra allt. Fick se en tvättning av en CVK, detta skulle bedrivas sterilt i hemmet, den saken går att diskutera hur pass sterilt de blev i slutändan.  Frun var där och pillade och Kjelle hon pillade lite här och där med sina sterila handskar.

Kvällen blev lugn, tittade på några filmer och gick till sängs tidigt.

Dag 23, 27/10

För morgonen hade jag åter igen, denna stora Susan som handledare. Hon är cool, säger vad hon tycker och vågar ge kritik. Inte alla här som klarar av det. Inte för att jag gjorde fel utan hon diskuterar mera om saker och så.

Efter tio var jag ute på äventyr med demens sjuksköterskan Karen, vilket intressant jobb hon har. En blandning av sjuksköterska och kurator, träffade även en svensk patient. De var roligt att få prata lite svenska och höra hur hon ser på den danska sjukvården mot den svenska.

På eftermiddagen blev de en stads runda, köpte ett nytt linne och en ny BH. Så nu kan Emma vara lite fin när hon ska ut. Köpte även lite öl som ska smugglas hem, tungt var det iaf.

Dag 24, 28/10

Ytterligare en dag med denna Susan, hon berättade även att hon var gift med en kvinna och att de hade barn tillsammans. Blev lite förvånad, men måste ändå säga att jag gillar Danmark att de går att vara öppen med sådana saker.  De hade inseminerat och skaffat barn helt enkelt.

Åkte samma runda idag som alla andra dagar, göra en del saker och vissa tittade jag bara på. Efter ”frukost” var det personal möte, jobbigt att lyssna på. Men har insett att min danska har blivit betydlig bättre med tiden, förstod nästan allt när de snackade fram och tillbaka. Första dagen fattade jag nästan noll.

Kvällen var lugn, packade ihop de mesta av kläderna. Bara att hoppas jag får plats med allt. Har dragit Arnljot citat hela dagen för mig själv, tror nog de är ett bevis på hemlängtan.

Dag 25, 29/10

Sista dagen i Danmark. Hade praktik gick sista dagen men Towe. Hade en trevlig dag, jag gjorde allt. Sa hejdå till alla patienter och så. Jobbade bara till 13 sen gav jag tillbaka nycklar och mobilen. Sen var de bara att ta en promenad tillbaka till lägenheten. Packade de sista. Sa hejdå till Mohammed.

På kvällen blev de restaurang med Norskan, var trevlig och sen blev det hem och sova.

 

 Denna helg har jag vart i Vemdalen... festat lite å så;) men de va trevligt! Träffade en del roliga personer måste jag säga!

 


RSS 2.0