då var de helg igen

Å emma trodde hon skulle vara ledig, men nej då, blir sjätte helgen i rad hon jobbar, men dock bara en fredag kväll.. är väl dax och summera jobb månaden. 17 arbetspass.. de är iaf bättre än förra månaden! Bra det så de blir några fickpengar till resan som vi betalade igår! Fast inte blev det så dyrt, 3500 ca per perperson med resan till flyget, hotell i sverige en natt, parkera bilen en vecka å sen flyg till och från Rhodos all inclusivce å sen resan hem. Visst är det ett klipp vi har hittat? OM allt nu fungerar! dock har reseföretaget dragit 950 kr exstra, men tydligen brukar dom de i nån bokningsavgift.. får se om de kommer tillbaka snart annars så bråkar jag om det.

Men tror att det blir en super mysig resa, hoppas jag! Skönt att man inte behöver dela rum me nån annan än olle iaf, så kanske man får lite egen tid på den här resan:P  Fast frågan e väl om Carro orkar med David, vi kansek måste ändra rums fördelningen efter halva veckan?:P  sen har jag börjat titta på alla saker man "måste" se... vattenland är ett måste, sen rhodos stad! Å akropolis..
Sen om linus följer med, tre av mina favvo pojkar på samma ställe.. är väl bara jon som fattas då?

Men fan, jag e rätt nöjd med allt just nu. Ska vara ett jobb bara! Ett fast!



:P



Planer

börjar bli verklighet, har nog hittat resan nu iaf! Ska boka på fredag när Carro fått lön. Ja de får ju jag åxå;) Blir jätte billigt om dom inte försvinner:( Men så ska vi inte tänka nu!

Iaf sitter jag å läser om rhodos. När vi åker dit är de 25 i luften å 20 i vattnet.. helt okey med andra ord! Typ som svensk sommar. Sen har jag hittat ett grymt stort vatten land, måste nog göras ett besök dit. Å sen ska man ju kika på staden, se lite gamla hus. Å hellst leta reda på någe berg åxå.  Men mest skönt ska de bli att HA semester. Äta bra mat, dricka drinkar å mysa men David å Carro, och mest med Olle! Har ju även berättat för min trognaste reskamrat Linus när å vart vi åker sen får ju han göra som han vill med den informationen, ingen ska bli sur för att ja inta sagt att vi ska åka iaf;) 

Ska nog göra ett besök till solariet snart, dax å börja bli snygg! Sen skall passet till Olle fixas. Men sen är de bara å jobba på tills resan blir av! (Dock behövs de inte jobbas så mycket när de blir så här billigt).

Var på stan med marielle idag, eller ja vi fikade iaf. Blev inte så mycket annat gjort med vad gör de;) Hoppas bara att allt går bra nu! 

"Du vet väl att alla resor börjar med ett steg"


Femte helgen

i rag som jag ska jobba nu.. skall strax åka mot arbetet.. ska bli kul och få jobba lite! Får man se vad för spännande som händer ikväll!

Har vart jäkligt aktiv idag, vaknade vid sju och kunde inte somna om när olle åkte till jobbet. Så jag klev upp och diskade lite. Kollade att Marielle var vaken sen blev de film å god frukost med bella! Sen åter hem och diskade klart, dammsög och tvättar en maskin! Ska bli spännande och se om Olle märker nån skillnad alls;)

Ne poppa lite mer Whatus och göra sig klar för och leka syster. Tror fortfarande att det är en lek... snart måste nån komma och tala om för mig att jag inte är sköterska!

"Spottar aldrig ut..."

Corn flakes!

Har just nu ett visst intresse av dessa.. såg fyra nyanser av brun i förrgår. Där berättade dom att de går att stoppa in flingorna nånstans innan en viss aktivitet.. så nu undrar jag helt enkelt varför? (Förlåt farmor om du läser detta) men de är svårt å släppa tanken när man inte förstår varför?? Har pratat om saken med Olle, men han är inte så positiv till idén... inte heller Adam och Tommie var jätte förtjusta i tanken...

Men tack tommie & adam för middag å kaffe! Fast adam lurade i mej tabasko kaffe först... jäkla as!

Undrar om man blivit förstört redan, jag har verkligen inget emot och prata läkemedel och sjukdomar med mina kompisar, typ viken tablett är bäst när de gäller huvudvärk. Men när folk börjar fråga "Varför gör de ont i hjärtat när jag gör si" eller "är de normallt å se ut så här". Är glad att jag inte är doktor iaf! Eller de bästa är när folk frågar, "visst är de ingen fara"... ja heller hur för jag kan ställa diagnos.  Så nu har jag åter igen gnällt på mitt jobb, som jag förövrigt gillar:)
Haft riktigt bra dagar på jobbet denna vecka!

Jobbar femte helgen irad nu.. kvällar bara;)


Baby, when I think about you, I think about love
Darling, I don't live without you and your love

If I had those golden dreams of my yesterday
I would wrap you in the heaven, but they lay dying on the way

Feel like makin'...
Feel like makin' love, feel like makin' love
Feel like makin' love, feel like makin' love to you


Måndag morgon

Å Emma dridcker kaffe och tittar på talismanen! Snart sett klart den, börjar förstå varför den floppade när Guio å Mankell spelar sig själva. Lite komiskt är vad det är! Men lite svensk mord är alltid upppiggande! Olle låter inte lika entuesiatisk som jag är när han ligger i sängen å får lyssna på allt mord!

Idag är de sol ute, ska träffa Davido sen! Vi ska på äventyr! Vad nu de är för något!

Fel låt vann ju åxå.. fast för mig vinner alltid the moniker.


Over and out!


Jobb & Jobb

Har jobbat fem pass på fyra dagar, är som de brukar vara för mej med andra ord. Men idag var första dagen på länge som jag hade riktigt kul på jobbet på nån månad. Såna här dagar jag vet varför jag valde detta yrke, ja utom för den höga lönen alltså!

Nu är de lördag kväll. å melodifestival final! Ska bli spännande och se. Jag kommer sitta här själv med vin och skrika. Tur Olle bara jobbar till 21 så får han komma hem och se på eländet.. ja både mej å programmet!

Har inte så mycket annat inplanerat, jobbar på fredag igen vad jag vet. Men denna månad ska jag jobba så mycket de bara går, så man har råd med semestern! För sen börjar sommarjobbet.. så blir de bara jobb å jobb i tre månader å sen är de höst igen:(... fast så får man ju inte tänka!

Må ju gratta min lilla bror som tog körkortet igår!

Vad har annars hänt i veckan, en dejt med david hanns iaf med! Å lite små shopping!

Igår fick jag veta att jag inte kan stava, Olle säger det. Så jag får vara tacksam om folk kan läsa de jag skriver på bloggen...


Åter till uppladdningen!

"Jag vet vem jag är när jag är hos dig"

Ytterligare en helg

Har gått. Och de är första helgen som man verkligen känner att våren är här!

I fredags var jag, jenny och valborg på afterwork, och sen (ursäkta mej valborg) men det sämsta konsterten hititls jag vart på, till och med sämre än Ulf Lundell i sommras. För att visa  eldändet kommer här en bild på den store artisten, Oskar Lindros!

 



och på lördagen var de kalas på dagen, sen var de melodifestivalen med Carro, Olle och Jon. Pannkaka stod på menyn. Trevligt och få träffa underbara Jon igen, saknat han!
Sen på söndagen jobbade jag, med mitt underbara jobb ute på kommunen. De är där jag hör hemma, ja i alla fall enligt mig själv. Solen ligger på, bra sterio i bilen och man är ute på uppdrag!
Adam och jag fick middag av Olle efterjobbet, ibland kan man tro att han försöker skämma bort mej, men de var nog mest Adam han ville styla för! Eftersom pojkarna hade hemlig träff eller vad det nu var på kvällen igår rymmde jag till Carro, nån som ville leka med mig.  Lite vin och snusk prat, de e bra saker det! Blev ju inte sämre av att Sandra kom och lekte en stund!

Idag leker jag med min syster, ska spela TV spel sen.. Vi får väl vänta tills Olle kommer åxå.



Är kär i en ny låt, denne måste vinna melodifestivalen!!!

Oh, I cannot get enough
Want to explore the world with you (you), you (you)
You're the only reason that I'm here
Yea-eh-eh

Every day I think about you and I know why
In this world there are no words for me to explain my feelings for you


Igen

två gånger samma dag. de var inte igår! Har väl lite lite och göra.

Kan säga att träningen var hemsk.. så jäkla otränad har ja fan inte kännt mig sen innan jag började träna, men de blir nog bara bättre och bättre. Tufft pass var det! Men nu jäklar tänker jag börja bli ordentlig innan semestern, vore skönt å kunna ha samma sommar klänningar som sist iaf.


Sen nu är de bara och börja titta på länder, jag vill ha sol.  Å de vill Carro med. Olle låter som han hellst skulle vilja upptäcka en ny urbefolkning på sin semester. Så de idialiska är väl att de e varmt, soligt att de inte är långt ute i skogen som dessa nya ouptäckta foljgrupp bor och tillverkar billiga smycken. Sen skall dom vara snygga karlar i bara kallingar så Carro blir nöjd. Och kvinnorna ska ha bra öl och gilla massage så är David tillfredställd? Vart finnes detta land, tips är önskvärt?

Jobb i morgon! Å sen konstert å lite party party!

En av mina favorit ballades, finns ju inte ens på spotify!
Smile- James Marsters.

In, I'm falling in
I didn't want to
Not so fast boy
Slow
Don't wanna hurt the girl


Träning

Ska de snart bli här.. ska i väg på ett pass om plats finnes, men om jag åker snart så ska de väl ordna sig.

Har varit ute i skogen med Marielle idag, skönt när de e klart!

Å i morgon ska jag jobba, i grannhuset! Skönt va! Kan gå hem på lunchen å väcka olle:P Vilken plan!  Kul med att få jobba med det jag gillar och det jag gick utbildningen för!  Även om jobbet på sjukhuset har kännts mycket bättre igen sista veckan!  Lär bli rastlös när inte tempot är det samma i morgon.. eller vad vet jag:P

Aja iväg med mej nu.. sen till Carro en stund:P


Semester

Skulle vara skönt, har börjat titta på  sistaminuten resor, vilket helvete när man väl börjat kika. Massor av länder, maroco, malidverna, turkiet, cypern... vad ska man välja? Har iaf tagit ledig två veckor nu så att jag KAN åka. Tänker boka sista minuten resa, men vart de vete tusan:P Men de blir spännande! Kanske direkt från Östersund är det smidigaste!
 
Ska snart iväg till Ida å leka! Träffa Alexa lite åxå!
Är ledig i över en vecka som de ser ut nu, men någe jobb lär de väl ringas om snart! Är faktiskt inte ens stressad över de denna månad, de har ju ordnat sig varje månad i snart ett år så de lär lösa sig även denna!

Ne nu åter mot skid WM...

Å just ja, víssa ska alltid ner i den där sandlådan å leka!!

"It's only been an hour but I think I feel the power,
Tell me where do you guys wanna go to?"

RSS 2.0