Jaha

När ens far efterfrågar mera blogg inlägg är de väl bara å lyda antar jag! Så här kommer ett!

Har hämtat hem min lilla bebis nu, men nu börjar äventryet, matas varannan timme, antibiotika två gånger dagligen, kostison en gång om dagen och ett annat piller för levern, så de blir till å leka sjuksyster på hemma plan denna helg!

Kan ju visa lite bilder från kollektivet Stök & Tok!




Är ju kär igen:

In a moment like this
Wanna know, wanna know, wanna know what you’re looking for
Wanna know, wanna know, wanna know, could you ask for more?


Ytterligare en lång paus

Mellan mitt bloggande... hm.. har min estetiska ådra sinat? Kan jag omöjligt tro, jag som är så galen! Vet iaf om några trogna läsare, både dom jag gillar och dom ja mindre uppskattar....

Förra veckan var en bra vecka, fick se eller prata me ALLA mina favvo pojkar på en å samma gång! Tommie, Adam, Sebastian & Jon;) Dock pratade jag bara me Adam, men fick veta att han kommer hem så småning om! fan va jag saknar dej min mittersta broder, skulle behöva dej ibland!

Har även hunnit med och jobbat en del... rätt mycket, men i måra e sista kvällen sen e jag ledig en dag;)
Måste väl tacka sandra som fått helgen att flyta på bra! Jo å till alla andra på jobbet åxå kankse...

Sen e min baby sjuk... får hålla tummarna att de går bra, även om de ser mörkt ut nu. Så Emma är lite mindre glad nu! Men ett stort tack till mamma som är snäll och hjälper mig!!!!



"Tänk om de e min tur å vara lite Glad"


"I hear your voice but I don't know
where you are hiding or if you're near"

Jäkla Lärare

Och inte kunna räkna, tentan var på hur man forskar, men tydligen ingår de inte att kunna räkna när man är forskare. Flera tentor hade dom nämligen räknat fel på, först var jag underkännd men sen när dom räknade igen var jag klart godkännd... de var inte bara min tenta som var på de viset... men sveriges forskning känns trygg.

Men C uppsatsen är på väg iaf, har kommit en bit nu. Sen verkar de som om jag har fått jobb hurmycketsomhellst... får väl lösas på någe vis, skolan måste gå först iaf!

Men om nån e intresserad i AAT eller EAT så kan jag informera en del!

Fick just veta att Bastian Bus Råbandsknop kommer hit i helgen & då blir Emma delajla glad! jäklar vad glad ja blev nu!!!



My heart is taking over
The world is flashing by
Higher higher higher
I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky



RSS 2.0