Stråk kvällarna

Är nu över.. lika bra de man börjar ju bli för gammal för att vara ute två kvällar irad, men kul hade vi de!

I tisdags var jag ute med jobbet som jag redan har berättat, men måste ju visa ett kort,,, tog bara ett på hela kvällen;) Men rätt kul var de att träffa jobb flickorna, se dom i ett annat ljus så att säga. Även om Emma inte var på sitt bästa humör hela kvällen!



På onsdagen var bilien fixad igen, TACK Pappa! Körde till brunflo en snabbis och böt om till den "bruna" mumin dräkten, bild följer!  Sen blev de en massa affärer me Jenny innan de blev pizza och Pina Colada till middag! Satt hos jenny och förfesta innan vi drog ner på "Strojken" och tittade på folk! Dansade lite innan de blev tillbaka till jenny;) Glad man inte drack så mycket för engångsskull! Men vilken kväll..

Två flugor på en smäll. eller hur Ida?

Sen Torsdagen vart de Lunch me modern innan de blev kaffe hos ida. Hann även med en lite sväng på jobbet..men vilket liv de är på stan nu på kvällarna;)

Idag blev de jobb på dagen, å nu har jag lagat en massa matlådor så de finns till helgen, jobbar som 7-22 nu i två dagar...;) Men har inte tid och skriva mera för nu ska jag åka till Tommie å äta midda å kika film... han har beställt frukt:S

Jenny & DrinkenMuminJag & Alexa

Snart blir de SEMESTER!

"Duktig Idiot, du kan ju"

Stråket;)

Fick ju som punka på bilen i morse innan jobbet.. blev ändrade planer då! blev stråket direkt efter jobbet hann som inte göra mej vacker eller mata katta... är ute i stackris nu efter en trevlig kväll me jobbet och olika personer... ska hem sen i morgon innan de blir stråket igen imåra!

Nu har adam börjat sin resa! Kommer sakna han... har för svårt att ta farväl

Nu får de vara nog.. hur svårt ska de vara att förstå? Har inte så stora krav men tydligen är dom förstora....



Stråket & Boda Borg

Har vart ytterligare en mycket rolig helg i Emmas liv.  Sov inte alls många timmar natten mellan torsdag och fredag, upp efter tre timmar och köra till Torpshammar med Elsa, Sandra och Madde. Där var vi och lekta hela dagen. vi var ju grymma på att klara banor! Sen for vi hem, var hemma 15 min innan jag och lina tog bussen mot staden.
Där blev de stråk med alla olika underbara vänner. träffade så himla många olika, så roligt de var!!!

Elsa

Sen Lördagen var man lite seg på dagen... fixade lite här Hemma, innan de blev en trevlig middag med Ida och Lina. Sen drog jag å lina å grannen Håkan in till stråket. nyktra dock men de gick ju de med.Lyssnade på en del bra musik och träffade olika folk, innan jag for hem å kika film i stället!

Söndagen for jag ut till Stackris, käka midda där. Sen for jag hem vid halv sju tiden, tänkte jag skulle ha en trevlig hemma kväll själv för första gången på evigheter.. men de sket sej. För världens bästa Jenny ringde och bad mej komma o jobba natten. så jag gjorde de;) Var ritkigt trevligt måste jag säga... gick å la mej åtta i morse.. sov till tre innan de blev dax att åka å jobba igen..
Så nu sitter man här ska sova snart så man orkar upp vid sex igen... men i måra kväll blir de stråket me jobbet! Å på onsdag blir de riktiga grejer me vännerna! Ska bli kul, länge sen de!

Dock åker Adam i måra.. bara att överleva..

Resan till Bulgarien är nu bokad och betald! Semester ska bli skönt..

Lars Vegas Trio Spelade denna låt i lördags...rätt bra...

Det finns en flicka som jag går till ibland
Hon tycker om mig för jag gör vad jag kan
I hennes tystnad finns så mycket jag vill veta
Så jag stannar hela natten
Fast vi är som eld och vatten

(Kom) så länge hjärtat slår
(Kom) så länge spänningen finns kvar
I morgon är en annan dag
(Kom) så länge solen ler
(Kom) så länge lusten ger och tar
Så fort när allt försvinner
I morgon är en annan dag

Hon målar tavlor som jag aldrig får se
Hon sjunger sånger när ingen sitter bredvid
I hennes ögon finns en längtan efter mera
Så jag stannar hela natten
Fast vi är som eld och vatten

Sex av Sex

Kvällar e nu avklarade, har ju även hunnit men ett dags pass WOW... idag var tant Emma ledig, blev en sväng på staden me kära vänner, sen svängde ja in i torvalla på vägen hem å hejade där... å nu är lina här... har hunnit med en del vänner idag;) Men de e väl trevligt!

I måra blir de en nätt arbetsdag. startar 8 och avslutar dagen 22... ;) mer får man väl inte säga innan sekressen bryts. jävkla sätt de dära! Tror iaf inte jag brytit mot den...;)

På fredag blir de boda borg som de verkar me flickorna;) kul att hitta på någe.
Sen e man ju ledig ihelgen, får se vad de blir,,, lugnt, fäviken eller stråket.. många frågor.. vill ju hinna fiska lite mera åxå!

Snart lämnar adam mej! Ja eller oss...



FIck ju skratta igår.. men sen vet ju Emma att hon e inte lika kaxig när de väl gäller...


But since I'm only dead to you
I'm saying stay away

Fyra av Sex

Kvällar är avklarade nu, ikväll blir de nummer fem och i morgon blir de den sista kvällen;) Undra om man får berätta sånt här utan att bryta mot sekretessen...

I torsdags var man ute en sväng me flickorna från jobbet. ja ida var med en liten stund;) Hon bjöd på midda innan... var gott.. men hade säkert vart mycket bättre om man haft lukt eller smaksinnet i behåll...hoppas verkligen jag blir bra snart!

Men väl ute fick jag en mindre chock, vem är inte där om min ena broder. Adam;) Så glad Emma blev!  Träffade lite olika folk, men hade de helt okey;)

Snart blir det en sväng till jobbet igen.. haha känns som om ja bor där på kvällarna. Men efter jobbet ska jag ut på äventyr me mina bröder, vi ska på dans å göra fröjdholmen osäker;)

Emma & AlexaIda & Alexa 
Mycket Barn Bilder på Denna Blogg nu..

En av Sex

Avklarade. Ikväll blir de min andra kväll denna vecka, bara fyra kvällar kvar sen;) Men de e ju som skönt att ha sovmorgnar åxå...

Igår vad Adam hit på dagen, vi tittade på film, drack te och åt "lite"glass.. sen blev de jobb, innan man for förbi jon på vägen hem. Roligt att få träffa han, händer inte varje dag.

Idag blir de nog bara lugnt, hade tänkt titta på film men får inte igång DVDn här... får se om jag lyckas sen. Är ju så oerhört tekniskt lagd...


Fortfarande bästa låten...

"If you can hold on, hold on
I wanna stand up, I wanna let go"

Ne nu blir de film hoppas jag,, pianot innan man ska jobba!

Slut..

På 09s Arnljot spelperiod! Men har haft de riktigt trevligt, ja utom att jag har vart så förbannat förkyld! Men tack alla kära vänner kommer sakna er under året. Men snart är de blot och då hoppas jag min älskling sebban kommer med!
Lite surt att de fattades tretton besökare för att de skulle ha blitivt 1000... men men

Nu återgår de normala livet igen. nja nästan ska jobba bara kvällar veckan som kommer. Alla utom torsdag..
Bor i stackris denna vecka, mor å syskon har rest på semester..så vill någon komma å leka är ni välkommna!

Tack till Tommie som körde hem mej, Tack Lina som släppte in mej & Tack Jenny som Pillrade!

Lite Foton kankse:
Sista PublikenElisaConny ville åxå hamna på bloggen...Arnljot!


"Den som lever får se"

Jobb & Andra Halvan av Arnljot

Idag har jag jobbat en liten stund.. 7-22... hela dagen ledigt eller hur de var.. sitter med min kopp te och tittar på sista avsnittet av Buffy S4.. lite förkyld men ska snart sova så blir de nog bättre i måra när de blir Arnljot igen!!

Tänk bara fyra föreställjningar kvar... och på lördag är de avslutnings fest! hihih nice nice

nästa vecka jobbar jag sex av sju kvällar... vad tänkte jag med??

Ja  ja... tillbaka till Sunnydale....;)

Vi får väl se;)





Driver, Dumheter & Dans

Ja har haft en mycket kul å trevlig helg! I fredags körde jag om kring jenny rasmus å en massa hundar hela natten, kom hem till brunflot vid fem... men kul var de.. å rätt mysigt:)

Sen på lördagen var de arnljot på dagen som gällde innan jag plockade upp Ann och for ut till stackirs å hämta föräldrarna och for till Hallen på pub, men kul var de! Träffade en massa roligt folk! Hade ju lotta att leka med! Blev rätt sent innan jag fick med mej alla hem. Fick leka lite Taxi åxå... men när ja äntligen kört hem Ann.. tror ni inte att jag blev stoppad av polisen i Odensala fem över fyra på morgonen? Men de gick bra!

Sen på söndagen var de Arnljot å efter föreställningen blev de staden med ida adam å sara.. vi for med Thome till verkön å käka lite middag. de festades lite å så;) Sen på vägen hem dansades det på blöta golv.. fanns några som vurpa men jag klarade mej! Men kul hade vi, åkte fyrhjuling;) haha Måste visa lite bilder...Blev en snabbis på marite innan jag å sara gick hem.. å adam sprang...



Men en tonårsdröm är uppfylld,,, ;)

Tänker inte tjata, tänker inte böna å be!  Mina kort e lagda!


Premiär

Nu har Arnljot 2009 startat. en riktigt bra show i år måste ja säga. kom å titta för bövelen. om inte annat bara för att se mej i solskärm å crew tröjan;)

Blir ett snabbt inlägg här nu, börjar sju i måra å jobbar till 17 innan arnljot börjar igen;)

Nu är ja less... fan att man ska vara så feg.... måste få ett svar

Men lite bilder iaf från denna underbara kväll

PublikenJag och Eliisa


Hittade även lite bilder från Tisdagens bravader


Jag & RasmusJenny & Lina


Sommar & Värme

Vilket väder? Vad skönt de är att vara ledig när de e sådant väder ute! Har vart nere vid sjön med lina idag och solat en massa... och läst ut Harry Potter.. vad ska ja nu läsa? Men vad grymt bra den var...

igår var de lite party i stan me min hemliga agent rörelse.. jag slinkan å lina.. plus en massa annat löst folk!

Inser iaf en massa nu, synd de ska gå så långt, men så är de... jag vet iaf vart jag har mej själv och de är inte de sämsta!

I morgon är de den stora Arnljot dagen, äntligen premiär! Ska bli kul, är alltid lika nervöst första dagen!
Verkar inte bli arnljot festen för min del på lördag, tror jag styr min kos söder ut (eller åt vilket håll de blir) och roar mej i hallen med Charlotte... kan vara kul å testa någe nytt,,, hon måste ju ha en body gard.. en som inte ställer upp eller är trevlig eller hur var de?;)

Måste bara säga att i måndags var jag Sandra å Tommie till broarna och fiskade... emma fick flera fiskar två eller någe, men sandra fick sin första fisk! Var en jätte trevlig kväll!

Sitter nu i Stackris blir här ikväll, får se om man går å hälsar på farmor lite sen!



Can't stop this thing we started
You gotta know it's right

RSS 2.0