Pilutta dej, pilutta dej

För vi har sett madickens pappa live.. haha pilutta visan var inte igår! Men vi såg iaf skådisen på stan det ryktas att han ska spela in me "Clooney" men han var då inte med madickens pappa på stan...


Ja vad har denna helg innehållit då är frågan? I torsdags kväll landade man på Plaza en stund innan jag och sambon åkte hem... fredagen var de först afterwork på plaza med trevliga jobbet! Innan de blev lite party hos ida innan de åter igen blev plaza... tror jag fått min dos av de stället på rätt länge nu! Tror de blir en lugn period framöver.. te film å lite sånt kanske?

Jag och Marielle håller på å planerar lite frilufs aktiviteter.. vi får väl se hur väl dessa genomförs...jag vill ju göra en tur till jamtli snart åxå. får väl se hur de blir med de....

Idag har jag bakat semlor med viss assistans;) Blev rätt bra, fick iaf godkännt av marielle.

Min kära son har blivit modern, han ligger på spikmatta... hoppas adam ser den;)



Lite bilder sen gårdagen åxå:



Så att han inte är nån rambo,
och därför saknar sambo än idag,
ja, då är det nog så att en kille kan va,
alldeles åt skogen för bra.


Undrar

Om de e dax och bli vuxen? De ät trots allt mindre än 20 veckor innan jag skall vara en full fjädrad sjuksköterska. Kanske ska sluta att ha mini fester på måndagar? Fast å andra sidan varför då, vi har de ju väldans roligt!

Har äntligen kommit igång med Cuppsatsen, har börjat leta ariklar och skissat på bakgrunden. Inte de sämsta för två galna kusiner som oss!

After Work på fredag kan bli trevligt,.. bara å vänta å se;)

Sitter och väntar in stormen, ska tydligen bli sådan här i norrland. Än syns den inte till.. men de kommer säkert!

Ja liter bilder från kollektivet "Tok & Stök"! För övrigt ska inte doktorn gnälla på sitt smeknamn, han har ju fan gett mej namnet "Tok".. som om jag skulle vara tokig?;)

 

Vid närmare eftertanke... jo vi e nog lite tokiga och stökiga...


The Killers, All These Things That Ive done

And my affection, well it comes and goes
I need direction to perfection, no no no no

Help me out
Yeah, you know you got to help me out
Yeah, oh don't you put me on the back burner


Lördag kväll

Hemma i soffan tittandes på transor, ikväll är de High Heels som gäller å sen blir de nog nån travlota film, Massor av manliga män ikväll.

Igår var de en kväll på staden som gällde, satt först hos ida med vännerna innan de blev plaza. Hade riktigt roligt ute lyssnade på bra musik och försökte till o me dansa lite innan de blev bussen hem till Brunflo igen ;)

Idag på lördagen blev de en liten kort road trip, sol glasögonen på musiken på och mot stackris vi styrde. Försökte ta en prommenad med hunden men de var så kallt att de blev en kort tur på grund av de kalla vädret.


"Vi borde borda varann"



Andra rymmer
från sin egen verklighet
tro inte på dom!
Du går bara bet...

För du har liv liv liv -
massor av liv


I morgon

Är de den stora tenta dagen för alla oss blivande systrar.. vete fan hur de kommer gå har väl lite koll iaf, så länge ingen lärare kommer och säger att de som står i den boken stämmer inte, för de har hänt förr! Så lycka till!

Denna helg har vart trevlig, fredags kvällen var jag hemma i min ensamhet och kikade på film sen var de arbete på lördag som gällde någon timme, och igår kväll blev de några öl me vännerna och sen en vända på plaza. Kul å träffa ida iaf!

Idag blev de en prommis till affären och nu sitter vi här hemma och tittar på  lite film.. skulle väl städat lite men vi får väl se hur de går med den saken?

I don't wanna say i'm sorry
Cause I know there's nothing wrong


Åter Igen

Har de tagit lite tid innan blogget fick sej ett nytt inlägg! Men här kommer de ett.. ska även lägga in lite bilder för att göra de hela lite roligare för er som inte orkar läsa allt;)

Vad har hänt denna vecka då. ja de e väl mest plugg ska ja erkänna, har även hunnit med å träna två pass, var av de ena gick ut på att spöa sambon;)

På måndag e de sista tentan... bara å hålla tummarna å tro de går vägen! Men lite forskning kan man nog allt nu!

Ihelgen blir de lite arbete, sen verkar min sambo tvinga ut mej på lördag! Får väl se om de kan bli trevligt... hon e ju som lite små galen! Tur de när jag tycker om och planera!


Fröknarna Stök & Tokhm;)Griffin är som han är...Kusinerna;)



Nytt år!

Fast de e ju först i morgon de blir en "ny" vecka. vecka 1... hm... vad skola hända denna vecka då.. hm blir väl mest att plugga som de känns.. haha... har ju en "del" å läsa... bara å sätta igång!

Har jobbat denna helg. alltid lika trevligt!

I måra e de bara att hugga in i projekt planen!


Ne sova nu...;)


"How Do You Do"

RSS 2.0