One Week...

To the big Tenta... kankse börjar bli dax att studera hårt.. ska nog läsa lite nu en stund iaf. Denna vecka var de ingen träning så Emma var rädd att de skulle bli långtråkigt,,, men de har dykt upp saker hela tiden. Som idag har jag studerat lite med Maria å Valborg.. sen ikväll ska jag antagligen ut å gå en sväng med maria... måste ju hå någon form av motions sägs det. Sen så har de även blivit en del arbete å så skall de förbli, ja iaf i morgon kväll...

Annars ihelgen så blir de mest studier med slinkan Jenny... ska även försöka hinna med en date med Sebban innan han åker hem igen.


De ordnar sej alltid... ;)

Emma& JennyDe två slinkorna... ;)

Blot;)

Igår var de den stora dagen, blot med bastian micke å alla andra... lägger ut lite bilder nedan. Var en mycket rolig kväll god mat å lite dricka... sen när vi kom in till stan blev emma trött och tog 1 bussen hem;)

Kan ha något att göra med att Emma jobbade natten mellan freda å lörda... men å andra sidan e man ju pigg idag istället... jag som hade planerat att vara dålig idag  men de verkar inte bli så;)

Kanske plockar fram å pluggar lite;)

Emma på väg till BlotetSeban & JagEmma & Sebastian

Så här vackra var vi... kankse inte allt för  bra bild

20,5

Ja fan Emma fyllde ju 20,5 igår å hur många kom ihåg de? Inte nån... inte ens jag... jaja kankse inte var så viktigt med andra ord!

Igår var en mycket mysig dag, frukost på Hotell Emma med flickorna från klassen.. kanske något vi ska börja med varjedag?

Idag har de vart skola pratade lite om bränn/köld skador,,, var mest att man ska vara försiktig å i värsta fall får man operera,,, I morgon är vi lektions fria så vi ska sitta hos slinkan jenny å studera är de tänkt!
Sen nu ikväll har jag arbetat var en lugn å härlig kväll på hemtjänsten, hann även med ett besök för att se hur de stod till hos Micke, kan nog bli bra de dära när han har fått i ordning lägenheten!

Micke de aset tvingade även upp mej på vågen när jag var där.... 15 kg är borta... trodde inte att de var så mycket men glad blev Emma!

Sen har emma fått veta att emma är dum i huvudet... ja iaf enligt mina klasskamrater... Men ett leende de har jag;)

Och på lördag är de den stora dagen, När jag får träffa mannen i mitt liv, världens bästa bastianbus,,, marianne längtar så! Ska lägga ut en massa bilder sen på hur vackra vi är!!!

Dagens låt är Lisa Ekdahl; Benen i Kors.... (Sista versen är bäst)

Så här söt var Valborg igår;)

Jenny  Tänkte lägga ut en bild på min kära kusin när

Tror jag ska avsluta dagens blogg med ett mycket bra Citat;
"And I try as hard as I can, But I can never be David Letterman"

De är ju så, Man kan aldrig bli någon annan än just sej själv,,,,

Kanske inte gör som fina Flickor gör

De e nog den bästa Gyllene Tider låt som dom har gjort... "Hon är ett litet lamm" ja lyssna på den iaf!

Annars idag har Emma haft en föreläsning som Stomi vård, de vi fick lära oss var ca; lyssna på patienten, använd ljummet vatten och kliar de å luktar illa kolla upp de. Samt vid urinprob tagning använd KAD i öppningen och glömm för bövelen inte Na Ka balansen... de tog fyra timmar å säga... kan bero på att tanta knappt kunde prata så man hörde de... ja döv var hon med.....

Efter skolan har Emma vart aktiv, städade lite... bakade kaka ¨å laga middag! Å nu vid åtta ska jag i väg å puckla ¨på valborg och maria!

Ska lägga ut lite bilder sen helgen åxå;

Lina å Tess Lina å Jennys Blyga Hund

Jenny Å ValborgHär sitter flickorna;)

Alexa, sittande hos mej;)  Ja så här söt kan man vara, trots man sitter hos tant Emma!


Helgen

Skulle vara lugn för Emmas del, fredagen gick bra var hemma här med Lina och tittade på lite film. Som för övrigt var helt värdelös de sämsta jag sett på länge!
Sen på lördagen skulle jag å jenny ha en frulufsdag ute på landet.. var ute å gick med hundarna... men sen drog hon ner mej i helvetet och de slutade med korgen på lördag kväll. De var rätt trevligt måste jag säga, lagom å dricka eller hur de nu var?

Söndagen var betydligt lugnare, och min tvättmaskin kom på plats;)


Nu kommer valborg ska upp å plugga lite på fiket;)

Fredag & Ledig;)

Nu har emma helg, ledig till tisdag lagom skönt!
För någon timme sedan anlädde min tvättmaskin, mycket trevligt. Får hoppas den hamnar på plats i morgon...

Annars idag har jag hunnit bakat björnbärs muffins, så nu väntar jag på valborg så jag har någon att fika med. Dom blev inte perfekta men får väl hoppas dom är ät bara.
Muffins

Annars idag vet ja inte vad det blir, ska väl plugga om en stund. Sen ikväll kanse de blir film med lina eller så. I måra blir de nog en sväng till Stackris får se vilka jag kan locka med mej ut. Kankse min lilla drottning slinka?

Musiken idag är The House Martins, lättsam musik de dära.

Härrom kvällen var ju Tommie här, tog ju en bild av min "äldsta broder" för att  mina klasskompisar ville se han... så här kommer den inte så bra kankse...
Tommie

Kirurgi, Buk smärta och Bröst Cancer

Så roligt kan man ha om man läser till sjuksköterska idagens samhälle....speciellt roligt med tanke på hur jäklans trött man var... men måste ge den där doktorn lite berömm han var duktig och rolig att lyssna på!

Sen idag tappade Emma bort sin telefon, hittade igen den för en liten stund sen, den låg under madrassen i sängen... hur fan kan den ha hamnat där!

Valborg var även här på middag en sväng de var trevligt värre;) Idag är det torsdag så då blir de träning för fröken Holmberg med fröken Sandström... orka;)

å i måra är emma ledig!

Idag skulle tävttmaskinen ha kommit men emma hade ju inte mobilen med mej..... så dom kankse kommer och lämmnar den i måra;)

Helgen har jag inte några stora planer för ännu.. blir väl stackris sen sväng iaf!!

Stackris

Lungor och Huden

Är var vi i klassen har lärt oss idag, att rökning är farlig och att Acne är intressant... ja alla har vi olika uppfattningar om vad som är intressant...

Ikväll var min äldste "Broder" Tommie här med sin flicka de var mycket trevligt..Middag ska man ju alltid ha!!
Tur man har sina vänner;)

Snart kommer min nya tvättmaskin;)

Idag var inte min kära kusin ej på skolan. vi oroade oss alla!



Ögon, Öron, Näsa & Hals

Så intressant har det varit idag... har lärt mej en del men hela förmiddagen gick långsamt efter som vi fick veta att Matte Tentan skulle lämmnas ut efter sista lektionen. 
När vi väl fick tillbaka den var de delade skurar, vissa hade klarat den å andra inte. Jag själv klarade den tack och lov!
Surt för dom som inte gjorde det!

Snackade precis me Lina, nu har även den slinkan klarat körkortet!!! GRATTIS!

här är vi tre slinkor. jag lina å jenny!

Snart kommer min nya tvättmaskin;)

Sen e bilen knäpp... får se hur dyrt de hära blir!

Lever Sjukdomar

Idag har emma med sina kära klasskamrater lärt sej en massa om levern å dess sjukdomar. Ganska intressant måste jag säga.

Nu är föräldrarna hemma igen, Från Tallin fick emma en present.. en Champanj Hink... hihih

Ska lägga ut en bild på min mellersta "Broder" Adam, för att bevisa att han finns. Han e singel flickor;)
Han var å lekte me mej igår, tur man har han!
Här är han, Adam min vän. Posar bara för er skull!

I morse kom jag även på min kära katt med lite dumheter....
På köksbänken

Söndag

Denna dag är en dag som går i arbetets tecken, började med en enkel morgon tur 7-13. sen fråga Mona om ja inte skulle jobba kvällen åxå, klart jag ska de;) Så nu är jag hemma och vänder innan eländet börjar igen 16. 

I morgon är de måndag men skola på efter middan. Skönt med sovmorogn, om jag nu får någon beroende på om syster tar sej till skolan själv eller ej.  De märks.

Lite gladare idag igen;)

Idag är det Gyllene Tider som gäller i Bilen, många klassiker;) Och på tv är de inget mindre än "Pang i Bygget" ja någe måste man få roa sej med innan jobbet börjar igen.  Ska även hinna med en promenad:)

Emma, vulgär å allt.

Lördag

Är ute i Stackris, har vart ute med hunden en stund. Nu sitter jag och tittar på lite film.

Varför tar man reda på saker som man vet att man bara bli lessen av... jaja.. Orkar inte bry sej längre.

 I morgon blir de arbete iaf, på gamla hederliga Valla. Dock bara mellan 7-13 så de e lagom.

Har annars ikväll varit å fikat med farmor. trevligt.  Ingen av pojkarna kunde leka med mej idag, men tror att Adam iaf ställer upp i måra;)

Visst är de rätt fint här på landet?
Lilla vovven min!

Fredag!

Idag har Emma varit å ätit lunch med valborg, micke å thimmy.. mycket trevligt. de kommer lite bilder!

Nu ikväll är jag hemma och tittar på film men systern;) 

Annars är jag i Stackris blir här till tisdag som de verkar just nu.. kan vara trevligt det med.  I måra vet ja inte vad de blir får hoppas att någon av mina vänner dyker upp.. Har inte träffat nån av pojkarna på några veckor!
Thimmy;)Valborg. lika söt som vanligt.
Elsa. Min syster yster
Jag å Elsa;)
Elsa å Jag igen;)

Torsdag

Idag har emma vart på skolan till halv fem... en LÅÅNG dag men andra ord. Fast var en lång paus mitt på dagen. å vart passar de inte bättre att tillbringa den om inte på just Paus,,, ska lägga ut lite bilder så man kan titta på eländet;)

Idag försov sej jenny å som straff ska jag lägga ut en bild hon inte gillar;)

Snart är de helg å då drar emma till stackris, hoppas på att få leka lite med nån av pojkarna.. tycker om dom;)


Så här söta vad vi idag;)

Tisdag;)

Har varit å tränat med Valborg ikväll... ja Maria var åxå där så klart.
Annars har de vart en vanlig dag, lite läsning på skolan å sen fika med Ida..

Nu sitter Emma å leker på Msn å en andra massa olika sidor.. har blivit mycket mindre natt sömn sedan man blev själv.


Sitter å lyssnar lite på Weatus nu... Dom e mycket bra dom.

Ihelgen blev man på mind om den gamla goda tiden, när man fick hjälpa folk att kräkas å man var kär i pojkar som körde moppe..vart dom den tiden vägen... skulle vi ha gett fan i å ta körkortet?  Ska fundera vidare på de dära.



Ne emma längtar inte efter sommaren igen!



Ja...

Nu har även Emma åkt dit, hon har skaffat sej en blogg... ja inte för att nån lär läsa men gör någon de så får dom skylla sej själva:P

Kom nyss hem från Arbetet. Hade även tenta idag men de är inte något vi ska dra upp här. vi får väl se hur de går.

Ne dusch å lite sömn vore inte alls fel nu.

"Tiden förändrar men Minnena är konstanta"Bästa tiden på hela året!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0