Vad e de för dag idag!

Jo nu har Emma fyllt år! Blev stor! Hade en trevlig födelsedag, får tacka alla som grattade mej! Sen blev de fika i stackris med familjen, sen på kvällen var det äventyr i Brunflot! Lördagen var de sol å fint, var hos ida å tittade på hockey, å försökte titta på speedway, men ida hade missat lite info.. haha men roligt var det! Sen var de en vända till G3 innan man hann me tidiga bussen hem! Har inte mått dåligt alls fast ja vart ute hela helgen.. är nog värmen som gör de,, å solen! Finns inge bättre än våren! Glass å sånt han åxå med.. en bra helg om jag får säga det själv!



Jobb intervju på tisdag,, håll alla tummar som finns! Sen e de praktik helaveckan... bara dag pass.. men skönt å ha kvällarna fria åxå. kan man hitta på bus!

It's only been an hour but I think I feel the power,
Tell me where do you guys wanna go to?
Well I could go for that but I need to buy a hat


Vad e de för dag idag!

Nu har vi firat emma lite.. me vännerna! Mycket trevligt! Tror detta var den bästa helgen på mycket länge! alldeles lagom av allt! Hann me stackris en vända åxå! Å på torsdag fyller jag år! inte helt fel! Ne nu får bilderna tala. Emma ska upp å praktisera snart så hon måste sova!

syskonen städar!


"Stronger then Yesterday"

Våren

Har kommit, har hittat blommor och min fader har bytt mina däck. Satt ute i kortärmat idag. hann även men en stund med min favorit jon! Innan jag åkte hem igen från Stackris. Snart blir de ballar av stål och en kopp te innan jag ska försöka sova, praktik tidigt igen:S men så är de!

Fortfarande inget jobb.. men tretton tusen tillbaka på skatten, alltid någe! hittade lite bilder från förr.. haha måste bara dela me mej!



ja de va tider de där... när man nyss gått ut/skulle gå ut nian;)


Fast man ska ju inte leva i de förflutna, kan säga att jag trivs bra i nuet åxå!


Oh, you know he told me
"Shake it, don't brake it, it took too damn long to make it."


Värdelös

på å blogga e emma... fast sist hade jag ju bloggat ett jätte fint inlägg. men de fösvann.. sa typ att jag kommit hem från oslo å att jag har ny dator så jag e räddad.

Är skönt å va hemma iaf, våren har börja komma på alvar. Var ute å gick ikväll hittade tussilago. man e ju som ett barn, springer i dikena å plockar blommor. Men de bjuder jag på!

Sista prakiken har börjar, vilka tidiga morgnar annars är allt bra. Spinger omkring å gör en massa hyss. Sticker folk och så vidare. Men varför ska man lägga ner energi, jag vill ju hitta ett jobb! varför plugga när man inte får någe för de. Ska fixa till lite saker på uppsatsen sen ska den väl vara okey...

Ska bli så skönt att vara ledig en helg, känns som jag behöver det. Sova lite, å bara ta de lungt. Å kanske hinna med lite bus, vi får se vad som hinns med.

Sen e jag sur just nu för ja hade "hittat" en sak på internet som ja ville se... mmm då jäklar var den dubbad till jag vet intevadförspråk.... så nu måste ja vänta till jag har hittat nån på rätt språk!

Vårkänslorna börjar komma mer å mer, de e ju mysigt
"Vad är de för dag idag, vad är de för dag idag, de e ingen vanlig dag för om 12 dagar är de emmas födelsedag hurra hurra hurra";)

Ser fram emot alla saker som ska ske framöver, resor, sol å examen!!!!!


"Gör mig lycklig nu"
 

RSS 2.0