BINGO!

Jenny : Men maria om du får en femma nu så har du bingo"
BIngo utropparen : Fem, en femma
Maria: OJ ja tror ja har bingo!
Valborg: Ska ja tuta?
Maria : Kankse  ja vet inte....tror de e fel

var en jäkla tur att valborg hann tuta för vi blev 3000 kronor rikare;) haha vilken kväll flickor! Jenny gapa å skrek, å stackars Theres fattade inget när vi ringde! Men Muffins å godis blev de!

En viss Emma har vart lite nere idag, men tror de börjar bli bättre igen.. fick ju kina mat;)
Tur man har så bra vänner som jag har!  Ett liv utan mina pojkar vore för hemsk! Saknar dock både S & J....



På freda åker vi;) Stockholm här kommer vi!

Nykter Helg

Skulle de vara för Emma men de gick ju så dära... tänkte ha en lugn lördag kväll hemma i stackris. Men Elinor hade kokat i hop annat så vi hamnade nog i stan å tittade på bilar å lite folk! Hade de väldans trevligt iaf! Såg å pratade me flera man inte sett på länge... sov som en klubbad säl sen för jag hade sju missade samtal när jag vaknade.. illa Holmberg!

Nu sitter jag hemma i stackris, mitt hem för de närmaste dagarna, mor å far flög till Egypten i morse så nu är de bara jag å brodern hemma. Men de går nog bra de med. Vilket väder vi har, härligt med sommar! Ska åka till frösön å arbeta lite sen ikväll!

Trodde inte du var sån men tydligen, jenny sätt på lönnmördar kläderna, för nu har jag gett upp!

Annars har de vart en vanlig vecka i Emmas & Valborgs liv.. haha ja för ni har väl inte missat att vi lever tillsammans? tränar handlar å samåker bil? Ja för att inte prata om våra dejter på Österängs parken sena lördakvällar!

I morgon ska de bli bil bingo me flickorna från klassen ska bli riktigt skoj! Får väl se vilka de blir med...jag vallan jenny maria X 2;)

Snart blir de Elitlopp. ska bli så kul att komma iväg från den här staden en stund!

Sitter å lyssnar på lite gamla godningar, jumper bland annat!

Om du vill bli min vän, jag bli din
Jag tror nog våra vägar kan passas in
Det är inte mycket alls jag begär
Du får vara dej själv, jag lovar och svär

Maj

Maj går snabbt måste ja säga, snart är de ELitlopp... ska bli kul att åka iväg lite (igen)

Ihelgen har jag hunnit med en hel del måste ja säga! I fredags var de först skola å en snabb vila på eftermiddagen innan de blev midda i Torvalla hemma hos Elinor, vi käkade å pratade lite! Hade iaf jätte kul! Sen drog vi iväg på berners på deras after work. ja emma hamnar på konstiga platser men kul var de! Sen blev de G3 en vända innan de blev cook å the rock. träffade jenny å björn där åxå! Blev rätt rund under fötterna innan vi väl var hemma igen! Sprang på rätt många från klassen under kvällen åxå!

Sen lördagsen sov ja till halv två tror ja... innan de blev brunflo en snabbis innan ja skulle till stan igen å kika på finalen! var i staden hos jenny & Rasmus! Björn, valborg, alla flick kusiner från sandins å jag å erik var där... emma nykter dock!
Innan alla hade tjorvat klart å emma kunde sova var klockan närmare 3... men de var en pigg Emma som vaknade sju för att upp å jobba! Efter jobbet drog jag till stackris en snabbis innan de blev kalas hos ida! Alexa fyllde ju ett! (Eller de e idag hon fyller så jag ska dit ikväll åxå).

Sen lagade Emma en massa mat å titta på film på sönda kväll. tog de bara lugnt!
I måra blir de Jobb IGEN!!

Idag har de var skola hela dagen, har lärt oss lite om barn....

Folk tror nog vi e galna, å lite är vi nog de! Men kul har vi eller hur flickor?

Kommer lite foton av varierad sort:

Jag & Sara äter lunch på skolan! Jenny på SkolanMaria Vallan på fest;)Kusin Sara i LördagsMorbror Björn!


This Helg

Har vart mycket trevlig, fredagen tillbringades på bio med valborg och jenny! Såg på "Män som hatar kvinnor" rätt läskig även om man skulle kunna diskutera valet av skådisar lite.. men micke nyqvist e ju sexig så de gjorde inget att han var med! Men en bra film var de även om emma gapa å kommenterade en del men så är de att gå på bio me mej;)
Sen efter filmen hamnade vi hos jenny en "stund" väldigt passande eftersom emma skulle börja jobba 7... men de gick bra kom upp!

Jobbade 7-22 på lördagen, hela dagen me Sandra! Var riktigt trevligt!;) Sen efter jobbet plockade jag upp jenny å rasmus på staden och for till Brunflot där de blev pina colada och emmas blåbär/hallon drink.. haha riktigt nice:) Sen for vi in till staden världens bästa lina körde! TACK så mycket! Sen satt vi hos jenny å dit kom erik sen;)  Ni får ju se lite bilder då!

Jag å Jenny hos mej;)Rasmus...Vår Driver;)jag på väg till staden!Erik & RasmusVackra Drottning Slinkan!Inga Kommentarer!

Sen Söndagen blev rätt lugn, sväng på stan å sen blev de Hockey;) Månaden var man ledig, hälsade på en massa folk! Först var Valborg med dotter här å fikade. Sen for jag till Ida titta på film;) Hann även men en vända till Emelie H å titta hur de var med henne. innan jag gick upp till pojkarna i torvalla...;)

Tommie & ErikTommie på en månda

Annars har veckan vart lugn... skola å lite jobb! 
På freda blir de nog lite party;)


"Det Omöjliga har då fan Hänt!



Torsdag kväll

Och Emma har vart ute i Stackris å lekt saddist! Har gett både min mor bror å syster har fått en spruta nu, de gick rätt bra! Om ja får säga de själv!

Har iaf en lång ledig helg nu från skolan. ledig till tisdag. Men på lördag blir de en liten nätt dag på hemtjänsten 7-22...

Annars vet ja inte vad de blir ihelgen, i måra ska ja träna å sen blir de staden me adam å ida som de verkar! Får se vad de blir på kvällen.. har lite bilder som skall läggas ut iaf... lite från skolan å sen från ikväll;)

Maria & ValborgEn söt ValborgMitt Och nummer 2!Elsa blöder, efter mitt våld...Syster Elsa;)Ricto är snäll...:SRebecca var me å lekte.Syskonen Holmberg!


Så drömmer ja lite till...

Kryssning

Ja vilken helg vi flickor hade, När Emma kliver på bussen kvar de andra redan igång, sen var de in i dimman som gällde. Men vad sker i Svenstavik? Är de inte SAMMa damer som kliver på som sist.. men då kände man ju sällksapet sen innan. Väl nere i Sveg sker nästa stora händelse, Takidas buss är ju där! Sandra & Elinor måste ju ditt å titta på dom! Så in på macken vi tre lagom  runda under fötterna å lagom diskreta! Sen så blir de inte bättre när Elinor utanför frågar vilka låtar dom gjort, å sandra börjar sjunga... haha! Hoppas inte bandet hörde detta.. spec me tankte på att klockan var halv tio på morgonen...

Resten av resan ner flyter på, ett snabbt stopp i ljusdal för å fylla på föråden så man klarar de sista milen ner!
Väl inne på  båten blir de middah nästan direkt... maten var grym som vanligt! Men efter maten var jag å harriett så trött så vi skulle vila en stund.. haha jälvar.. vi sov till elva vilket innebar att vi missa tax freen första kvällen.. tur barerna var öppna till fyra;) Blev en del goda drinkar;) Träffade ju även ett gäng från skövde.. men trevliga var dom men en "aningen" för gamla!  Sen vid halv fem var de läggdags för damerna från Östersund.

Upp vid åtta för å äta frukost, efter sen var de sömn igen till elva. å då var de ÄNTLIGEN dax för tax freen, blev en hel det gott inhandlat;) Sen var de karekoke som gällde på båten, dock sjöng ingen av oss någe;) När vi packade ihop å skulle ge oss hem kom de ett annat gäng killar å var sociala, några tomtar från Irland.. haha men sen började resan med bussen hem igen. Blev en rätt seg resa hem tur man hade sällskap av flickorna å lite sprit! Men kul har vi haft de!

Bästa kommentaren var från Elinor "Undra om de e djupt här, min tå är bort domnad".. haha
Lite bilder e på sin plats:

Sandra på TunnebroHerriett på vägen nerTunnebro;)Så kul hade jag de på vägen ner!Flickorna vilar inför kvällen!Väntar på Båten!


Emma i mumin dräkten!Vatten;)Söndag ute i solen!Sandra näraHarriett på däck!drinkar!Elinor & Sandra på väg hem.

I morgon

Då åker Emma Sandra Elinor & Hariett på nya äventyr med Härjedalingen, ska bli spännande å se vilka som är på bussen.. nån rolig borde de finnas! Ja annars har vi ju varandra. Har iaf packad de mesta nu, plånbok, biljett, kläder, öl, mp3 och lite annat smått å gott! Ska iaf sova snart, ska ha mer sömn denna gång än sist vi åkte... haha ja men är man dum får man lida!

Kommer nog en massa kort sen;)

Igår var de valborg, var i stan hos jenny me tommie elinor å lina. Jag å lina drog på G3, vi dansade och hade oss. Lina är modig hon som vågar dansa nykter! tack för skjusen åxå! Men hade de rikgit trevligt även om de fanns en hel del händer där ute på golvet! haha lina blev uppraggad två gånger.. haha en gång av en tjej! De var mycket intressant:;)

Valborg. kom å hämta mej på månda! haha... jag kommer nog vara lite sliten... men ta me papper å penna åt mej å fixar jag att Emma kommer;)

Dimman lättar, målet blir synligt

RSS 2.0