Nyår

är de i måra. blir hos drottningen av slinkeri, roten till allt ont min älskade kusin jenny! Tror de kan bli trevligt, får se vilka av mina vänner som kommer;) Får se lär ju lägga ut bilder sen!

Har vart duktig, vart å tränat två dagar i rad nu, så i måra hoppas jag verkligen att de gör lite ont i benen!

fast inte för ont så man inte orkar parta... haha ;) får väl se vad kvällen erbjuder!

Börjar bli less i allmänhet nu kan jag ju säga! Nu e fan bollen inte längre hos mej, tror fan den är i motståndarens mål!!!

Ne nu ska jag göra mej ordning för en kväll på hemtjänsten;)



Julen

Är nu över, har hänt en hel del. känns inte som om Emma har hunnit med så mycket, har jobbat i stortset varje dag på detta "Jul lov", men de har gått bra å jobba har vart med om en del roliga saker å samtal;) Kunde vart betydligt värre!

Fick en del julklappar, så lite snäll har jag nog vart;) Synd man var så jäklans trött när de väl var julafton.. somnade vid halv elva tror jag:S

I lördags var jag bjuden till kusin sara. satt där en timme innan flickorna drog ner på staden, därträffade vi Linda sen bar de av mot krogen, inge rolig alls där träffade ingen man kännde.. var lite surt! Men sen blev de subway de bästa på hela kvällen;)

Snart är de nyår, blir nog hos jenny som de verkar med lite olika vänner.. blir nog trevligt! Blev iaf glad nyss de går tydligen nattbussar hem sen!! yee,,, kan jag sova hemma:)

Idag har ida å alexa vart här å kollat film.. haha rätt roligt var de! Nu väntar jag på att valborg ska plocka upp mej så jag får träna lite... har inte vart iväg på nästan en vecka.. börjar bli rastlös! Sen i måra är de skola, ska redovisa en artikel men de ska nog gå bra! På kvällen blir de jobb igen..känns de igen? men tror iaf att jag kan ta de lite lugnare sen framöver!

Åter igen blir de en del the sounds på sterion blandat me lite andra klassiker;) hittade även ett kassetband me melody club.. de var inte igår;)

Men varför är inte sebban här? Saknar min lille favvo bastian;) Hoppas vi kan ses snart... var vore livet utan alla vännerna?

Några klassika rader, vilka minnen;)

The summer's here but I'm just sitting in my room.
I sit and wonder if you think of me as I think of you.
I'm lost without you, I don't know what I'm gonna do.

Helgen!

I fredags hamnade Emma på Cook me sina underbara vänner jenny å ida.. ja morbror björn var ju åxå där! Emma var nykter eftersom hon skulle köra tommie med sambo hem från krogen... emma skulle även börja jobba sju.. men vad gör man inte för sin bästa vän? Trots att man fick skäll på vägen hem?
"Ja varför ligger du me andra"? (Andra än vem då? Undrar jag) Hänger inte riktigt med i dina tanker tommie när du e full, men jag älskar dej endå!

Lördagen jobbades de en massa.. tack för att ni e så snälla me mej! Gick rätt bra måste jag säga! 7-22...med tre timmars sömn i kroppen innan... så mycket ställer jag upp;)

Idag sov jag till 13 av någon konstig anledning;) Sen var de bara upp på gymmet;) innan jag började jobba 16 i valla!
Efter jobbet har jag städat här hemma så att de e okey inför julen!

I måra ska ja åter jobba 730-22.. lär ju gå bra e ledig tre timmar mitt på dan!

I natt jobbar jenny natt.. ska ringa henne å underhålla henne lite innan jag ska sova..;)

Verkar dra till stackris först på julafton efter jobbet.. blir väl där till annan dagen;) Verkar bli lite party på juldagen! Som på den gamla goda tiden!

Har hittat en gammal skiva me Hel som ja lyssnar på just nu, finns många bra låtar där! Varför ska alltid de bästa låtarna bli repig? Bästa är Timglas

Luft eld
Kan du andas det jag ger
Orden döljer inget mer
Jag är allt du ser

Kan du andas kan du dö
Så ensam på din ö
Ett timglas i din hand
Men jag ser inget sand

Så mycket större än att dö
Är att få älska på din ö
Ditt timglas i din hand
Jag fyller den med sand
Med luft med eld



Snart Jul

Nästan en vecka har gått å inte har tanta skrvivit någe i bloggen.. har inte hänt speciellt mycket. Vart på skolan om dagarna  å pratat om döden på olika sätt..uppmuntrande inför julen, men de e väl bara å inse att inget är evigt!

Har iaf börjat träna på alvar nu, har vart iväg två gånger denna vecka., rätt skönt faktiskt! Hoppas ja ska hinna en vända till denna vecka!

Härrom kvällen var ida å marielle här å fika å snacka... ja kan man ens bli förvånad längre?? Nee

Har köpt klart julklapparna nu... sen ikväll ska jag köra min äldsta underbara bror till krogen å sen hem igen.. ska väl åka till han rätt snart!! Sen i måra börjar alvaret på jobb fronten.. med en light dag 7-22... sen jobbar jag konstants till annandagen...men pengar blir de!

Tror jag blir ute i stackris från den 22... blir väl där till den 26 om nån skulle sakna mej!!


Emelie Haugen klagar jämnt på att ja aldrig förändras... någe fel att ha samma ringsignal på telefonen i fem år? jag vet ju att de e min signal om inte annat!!
Så här låter de ju när de ringer... objeten ändras under årens gång men budskapet e de samma;)

Be my bad boy, be my man
Be my weekend lover but dont be my friend
You can be my bad boy but understand
That I dont need you in my life again

Annars e dagens låt The Sounds med  Hit Me!

Emma;)

Ny Kurs

Idag har emma och hennes klasskamrater börjat en ny kurs, en palliativ kurs...att ta hand om den döende patienten och dennes anhöriga. Vi ska lära oss att bearbeta vår egna dödsångest... japp en lätt start av denna vecka. Får väl se hur allt detta utvecklas...

Sen efterskolan drog Emma till valla för att jobba, var en lugn kväll. Får hålla tummarna att de blir lika lugnt i morgon när jag åter ska till valla å arbeta;)

Ja kan man inte ens heja på stan.... ska jag komma ihåg;)

Tittar på lite boston the party nu;)

Dagens låt James Marsters med Smile ;)

In, I'm falling in
I didn't want to
Not so fast boy
Slow
Don't wanna hurt the girl
Give her a pretty box
You'd better fill it

And I get blinded when she opens the door
It's like looking in to the sun, you know
And I'm just blinkin', mumblin', starin' at my shoes
And she just looks at me
And smiles
Smiles, smiles

Oh, there we go again
And it feels so good
We're fallin' up and down
Damn, it's 2am again
And she kisses me goodbye
For the sixteenth time

And I'm drivin' home, it's 5am
And I'm look at the sun come up over the hills
Clouds are turnin' pink and green
And all I can see is her eyes
Eyes, eyes

And I get blinded when she opens the door
It's like looking in to the sun, you know
And I'm just blinkin', mumblin', starin' at my shoes
And she just looks at me
And smiles
Smiles, smiles

Utan ström, Fest & Stackris

De är en snabb sammanfattning vad som hänt sen senast!

I torsdags var de en fitt dag kan man lugnt säga, strömmen här hemma i lägenheten var borta när jag vaknade... ringde till jämtkraft men de var inte deras fel eller ansvar hävdade dom, ringde östersundsbostäder som skulle skicka nån elekrtiker.  å de var fan en riktig tomte de dära! Jag jobbade på torsdags kvällen så jag kunde inte släppa in karln för han hade ingen huvudnyckel. vilket han visst tydligen hade fast de visste han inte...´den dära elekriktomten ringde iaf till mej flera gånger "Men du har ju ström, din advenksstjärna lyser" "Nej svarade jag, jag har ingen ström" Jo men den lyser, ja men jag har ingen stjärna ens.. då var han e fel lägenhet haha

Han hittade iaf inte felet, var först på freda morgon som de visade sej att jämtkfraft skulle stänga av strömmen hos min granne men tog min ström... så vid halv elva fick jag tebaka min ström! men inte ett ursäktade har jag fått!

Men torsdagen avslutades rätt bra, efter jobbet som slutade 22 00 drog jag å martina till G3... tack för en bra kväll på jobbet by the way! jag lyckades efter ett par timmar övertala martina å hänga me ut. vilket jag hoppas hon inte ångrat;)
Väl ute träffade man många från jobbet. var mycket trevligt! haha

Stort Tack till Lina som körde hem mej där på natta;)

Sen fredagen blev rätt seg.. var lite dåligt;) Var iaf till tommie å fikade lite;)

Lördagen jobbade jag några timmar innan jag drog ut till stackris där lekte jag med jenny rasmus å min familj;) spelade spel å drack grogg... inte jag för "Nee Emma kör ju" haha

Idag så var jag å träffade farmor innan jag körde hem till brunflo igen! har även tagit hit min sterio nu så emma kan poppa igen;) dock kan man inte koppla dit mp3n... men får väl nöja mej med de gamla fjortis skivorna;)

Denna dag e ingen vanlig dag för v'ärldens bästa tommie fyller 20 idag... min största lille bror har blivit stor;)



Manna gryn? jopp lite luktar de allt;)


Ne men fan, e ju som nöjd nu;)


Tisdag

Å ingen Box är de.. nej de e slut för julen.. men emma å valborg var dutkiga å gick på gymmet efterskolan. var riktigt skönt att få springa av sej ordenlitgt! Lär nog ha lite ont i måra men vad gör de.. ska ju bara redovisa i måra å jobba på kvällen? haha

Sen på torsdag ska emma jobba från 14-22... å sen verkar de bli krogen me jobbet... ska bli kul! får se verkar som om lina kunde köra mej, vore as bra så man tar sej hem... får ju sova i stan annars de vet jag ju;) De ordnar sej!

Men flickor vad dåliga ni är på å kommentera min blogg? eller har ni slutat läsa? Fast i går  hade jag 50 läsare.. undra vilka alla är? Tur man inte skriver om en massa super privata saker... nej huwwa lite privat måste man få vara;)

Ikväll bakade emma kladdkaka.. finns lite kvar trots att lina & Ida var här å fikade;) är trevligt att ha flickor så nära som man kan umgås med! Insåg förövrigt idag att lina gjort någe snuskigt som emma INTE har gjort, nämligen hånglat me en me piercing... finns någe kvar för emma å göra! Fast de e kul att lina e värst nån gång... gillade idas kommentar! Ja men hur känns de då? Ska hon säga som själv har hål i tungan? haha

Ne SKA lägga mej i tid idag... ska orka upp av egen maskin i måra...(två dagar i rad har valborg väckt mej)  men de e så skönt å sova;) Men på torsdag blir de SOV morgon.. börjar först 14!

Ska träffa emelie i måra;)


"VI började spela spelet utan regler"
Wheatus är en mycket bra grupp... har blivit mycket av den varan sista veckorna!

Monday

Har vart en rätt vanlig dag, var in på skolan en vända å gjorde lite på poster... ja efter att jag hade kommit ur sängen, de var inte de lättaste de! lite trött....

Åt lunch me vallan idag, var gott på ocars;)

Ikväll har jag vart hemma själv, första gången på nästan två månader... har inte gjort någe alls... vattnat blommorna å hängt tvätt... skönt faktiskt.

Har redan börjat planera helgen, verkar bli bastu å lite öl på lördag! Får se vilka man får med sej!

i måra blir de skolan igen, ska göra klart inför redovisningen på onsdag... annars vet ja inte vad de blir... jo frukost med vallan!

Dagens låt är iaf Slumra in Lisa Ekdalh....


haha tittar på boston the party nu... lite roligt!


Såg lite bilder ikväll.... vad fan tänkte jag på för sex år sen? jaja...


Emma är en Puma enlig maria;) tack!


Andra Advent

Är de ju idag. men de har emma missat helt. kankse är läge å leta fram ljusstaken? får se om jag gör de i måra!

Men i fredags var jag på stan me adam, vi käka lunch å gick lite i affärer! Han e mysig han! Förstår inte varför han e singel? Flickor vad håller ni på me?

Sen efter jobbet på fredag hamnade jag på "kareoke fest", jag å syster sjöng lite... var rätt kul! Sen så plockade jag upp ida på jobbet å körde till micke... dom drack jäger å emma var nykter... blev rätt sent innan jag var hemma i lägenheten.. men de var kul!

Lördagen fick man ju ingen sovmorogn heller... upp på skidskyttet... var inte så kallt som jag trodde de skulle vara, men sen hade jag ju min fina mössa på;) Men inte fan gick de bra för sverige.... pinsamt! Men kul var de;)

Sen idag vakande jag rätt tidigt vid 10... gick till ida rätt tidigt, hon bjöd på gröt;) trevlig med grannar! sen är de ju skönt att ha nån å prata me;)  Körde även ida till sin mor innan emma for å arbetade i valla! En mycket trevlig kväll måste jag säga!

Nu sitter emma med sitt te å pepparkakor å ska kolla lite film innan de blir sömn... är som rätt harmonsikt å göra de efter jobbet. 

"Du sa man blir vacker om man följer sina drömmar" (Lisa Ekdahl)


 

Torsdag

vilket betyder att de e fredag i måra å redovisning...vilket leder till att emma ska prata om njursjukdom... och hon har övat många gånger?  nee inte alls... men de får gå endå;)

Sen i måra ska jag ÄNTLIGEN få gå på stan me adam, har blitt en massa saker i mellan... men i måra ska vi hinna en snabb sväng innan jag börjar jobba halv fyra:) Sen ska emma köra sina föräldrar.... hoppas de inte blir allt för sent så man orkar upp på skidskyttet på lördag;)

Har idag vart duktig å vart å tränat. kommer nog ha lagom ont framöver...två pass denna vecka. bra emma;)

Annars så var jag på staden idag å träffade emelie, var ett tag sen roligt å träffa henne. Hann även köpa lite julklappar! fast har fortfarande flera kvar!

Jag & Ida började denna dag på samma sätt som vi avslutade den! Med kaffe & Morotskaka;) Inte helt fel må jag säga!!

Onsdag

en dag men frukost med valborg, lunch me sara & valborg! och nej emma kan inte bete sej,, förlåt!
sen så solade emma igen... nu får de vara bra ett tag börjar bli lite väl brun;) vill inte se allt för hemsk ut

sen ikväll träffade jag världens bästa jon;)

senare var emma å träffade ett medium som pratade me emma... å hör å häpna alla mina läsare, hon sa att emma skulle bli en bra mamma.. JAG? som hatar barn! på henne lät de som om jag ska bli gravid i måra eller så! ne ska kankse hitta en pappa först? eller e jag kinkig då?

men mycket annat stämmde!

är iaf gladare å piggare än på länge;)

Måndag

Å idag har emma lyckats med en del saker, gjort den första riktigta vurpan och lyckats somna i solairet.... så har en mycket fin bränna på halsen av halsbandet... hoppas de syns mindre i måra;)

annars har de vart en lugn dag, skolan en vända å sen arbeta på hemtjänsten. Sitter här hemma nu me mitt te.

Hann inte träffa adam idag, de var tråkigt! hoppas de går å ordna en annnan dag iveckan!

i måra blir de skola på morgonen, å sen tror jag att jag ska ner å jäklas lite me min kära kusin! Sen på kvällen är de äntligen dax att spöa valborg igen;)

RSS 2.0